Nacteni ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nacteni ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comNacteni ze souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sedma0
Duch
2. 5. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, nevíte kde mám chybu? vypíše mi to nesmyslná číslo, převážně nuly...Díky 

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>
 


int main(int argc, char **argv)
{
int i=0;
float pocetznaku=0;
float pole1[]={0};
FILE * soubor_vstup;
soubor_vstup = fopen("vstup.txt","r");

if(soubor_vstup == NULL)
    printf("Nelze nenalezen\n");

for(i=0;i<EOF;i++)
    fscanf(soubor_vstup,"%lf",&pole1 );

while(getc(soubor_vstup) != EOF)
pocetznaku++;

for(i=0;i<pocetznaku;i++)
    printf("%f\n ",*(pole1+i));

fclose(soubor_vstup);
//getch();
    return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.142.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
2. 5. 2014   #2
-
0
-

A o co se vubec snazis? Je tam tolik chyb, ze z toho snad ani nejde poznat, co ze to vlastne chces delat

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sedma0
Duch
4. 5. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
No puvodne jsem chtel nacit data(cisla) ze souboru a ulozit do pole.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.142.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Načtení souboru C — založil jindra1995

C++ načtení ze souboru — založil james2000

Načtení souboru? — založil DjHard

Načtení souboru do pole — založil Jakub

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý