Zdravim.
Mel bych na Vas na nekoho takovu prosbu. Pro jeden studentsky kulturni projekt, ktery mel drive existovat na CD, ale kvuli financim se musel presunout na internet shanim nekoho, kdo by mi pomohl s jeho ozivenim, kdo by ho pomohl dat dohromady .
Jde mi tedy o kulturni server s mnozstvim clanku, fotogaleriemi, diskuzemi, kalendarem atd., ale predevsim o redakcni system. Myslim, ze neni treba vse toto vytvaret, klidne bych se priklonil k vyuziti existujicich programu (wordpress, blueboard...), ale nedokazi a neumim uz to vsechno poslepovat, rozrezat, zakodovat atd... no a na osloveni velkeho studia nemam velke penize, tudiz zkousim tuto cestu... pokud to nejakeho nadsence oslovilo, at se mi urcite ozve a nejak se individualne treba dohodnem... predem dik moc...
Fórum › Inzerce
Shanim programatora...
To hoge.:Čau, možná bych měl o tu zájem, potřeboval bych ale nějaké bliší info. Pokud i ty máš zájem, tak dej vědět nejlíp přes e-mail bugy.d(a)seznam.cz a dohodli by jsme podrobnosti.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů
Podobná vlákna
Sháním programátora C++ — založil Jakub
Sháním programátora v C++ — založil TomasVanik
Sháním programátora — založil nadamc
Sháním programátora C# na jednoduchou aplikaci — založil csharphw
Sháním šikovného prográmátora MCU od FREESCALE — založil Honza
Moderátoři diskuze