Návrh nového vzhledu výpisu diskuzí – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Návrh nového vzhledu výpisu diskuzí – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comNávrh nového vzhledu výpisu diskuzí – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
8. 5. 2014   #1
-
0
-

Před nějakou dobou tu byl návrh, aby byl výpis rubrik dvousloupcový, aby nebyla samotná hlavní stránka fóra tak dlouhá. Jak by to asi vypadalo je na obrázku (pouze nástřel).

Jste raději pro aktuální zachování nebo byste rádi dvousloupcový layout anebo zcela jiný?

Připojen obrázek.

Díky za každou reakci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.133.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
9. 5. 2014   #2
-
0
-

Asi by se musely některé informace (např počty příspěvků) vypustit aby to neutrpělo na přehlednosti. Pak by dvousloupcový layout byl lepší.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 5. 2014   #3
-
0
-

Mi by se treba libilo, kdyby se v seznamu nej prispevku dalo listovat treba 1-3 stranky zpet, protoze treba po vikendu tam byva vetsi mnozstvi prispevku. Treba by to mohlo byt omezeno na 20 prispevku na stranku, stranek pro prispevky do 5 dnu.

U navrhovaneho seznamu mne zajima obvykle nejnovejsi prispevek do 10-20 dnu (starsi datum nema vyznam zobrazovat), pripadne, kdo ho pridal. Pocet prispevku je zajimavy jen na to, aby clovek videl, kolik tam pise lidi a zda ma sanci dostat odpoved. tady by asi stacilo nezobrazit nic nebo jen cislo v procentech pro vice navstevovane kategorie. Nema asi smysl psat tam 20.000 nebo 200.000 :) Kdyz tam bude % cele kategorie nebo celeho fora, tak to bohate staci. 0.9 bych nezobrazoval vubec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:1c97:2e...–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 5. 2014   #4
-
0
-

Nebo bych vce navstevovane oznacil nejak hvezdickou, zelenym puntikem (asi sloupec rucne v db prave na zaklade % navstevnosti, % prispevku; Vubec bych to nepocital pri kazdem nacteni, ale treba pres cron jednou za mesic. ale ono se to stejne nebude uz asi menit, leda bys pridal nejakou spesl kategorii, ktera lidi zajima.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:1c97:2e...–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 5. 2014   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
ing0
Stálý člen
12. 5. 2014   #6
-
+1
-
Zajímavé

podla mna by urcite chybal cas posledneho prispevku, inak mi nezalezi na dlzke stranky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 5. 2014   #7
-
0
-

http://programujte.com/forum/

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:e5bd:46...–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
12. 5. 2014   #8
-
0
-

#7 peter
Stačí kliknout na nadpis nebo v hlavičce Nové příspěvky, které poskytují kompletní přehled co je nového ve fóru. Byla by to duplicita informací.

Nahlásit jako SPAM
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
15. 5. 2014   #9
-
0
-

To ja vim, ale chvili mi trvalo, nez jsem prisel na to, ze se to da rozkliknout. Mozna by to tam chtelo pridat jako link za to, neco jako "(zobrazit vsechny)"

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:31f2:4b...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

C# zmena vzhledu Formu — založil silent

Změna vzhledu JFrame — založil Teo

Šeptání v diskuzi — založil JannBaill

ČTĚTE: Informace v diskuzi. — založil survik1

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý