Semestrální práce – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Semestrální práce – Pascal – Fórum – Programujte.comSemestrální práce – Pascal – Fórum – Programujte.com

Zap0
Duch
23. 1. 2007   #1
-
0
-

Mam zadání práce: "Vytvořte program, který pomocí Newtonovy metody najde průsečík dané funkce s osou x (funkce bude typu polynom)". Nemohl by mi někdo poradit, jak na to?? Nevim si s tim vůbec rady. Děkuji moc

P.S.: případně icq 222 483 834

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
23. 1. 2007   #2
-
0
-

to sa ti nezda ubohe, ze tu pises zadanie Semestralnej ulohy ? a co ak toto zadanie dostanes od tvojho buduceho zamestnavatela ? to tu sa budes pytat kazdu sprostost ? Byt tebou premyslim si co potrebujem vediet:
1. vytvorit program v Pascale
2. Zistit co je to Newtonova metoda
3. zistit ako sa v Pascalde robi vstup a vystup
4. zistit ako sa vytvaraju vlastne funkcie

kazde jedno si vyhladat, a ak nebudes si s niecim rady, ptom je vhodne sa spytat.

Nahlásit jako SPAM
Zap0
Duch
23. 1. 2007   #3
-
0
-

To radypala: hele viš co ty kokůtku, nezdá se mi to vůbec ubohý, protože tohle je snad fórum na pomoc ne...Navíc se nechystam být profesí programátor, takže mi je úplně jedno, jak ten program splašim..Takže se do mě neser a tu svou radu si strč do píče chápeš.

Nahlásit jako SPAM
bugy0
Návštěvník
23. 1. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
co takhle vyletět si na Měsíc ... mmm ... vomrknout jestli tam není náhodou vedle moře klidu taky moře něčeho rozumnějšího
Jan Šlégr0
Newbie
3. 2. 2007   #5
-
0
-

To Zap: Proč ty silné výrazy? Pán přišel na vysokou školu a myslí si, že všechno vygooglí... Ale takhle to nejde... Pokud tohle nepochopíš, nemáš na vysoké škole co dělat.

Nahlásit jako SPAM
Ondřej0
Newbie
3. 2. 2007   #6
-
0
-

To Zap: jn, hnedka bych pomohl někomu kdo tu nadává na všechny strany.

Nahlásit jako SPAM
Pinkava Pavel0
Stálý člen
3. 2. 2007   #7
-
0
-

Jj, trocha slusnosti je docela dobra zasada, zvlast do fora a jeste k tomu kdyz chces pomoct....

Nahlásit jako SPAM
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Zap
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
7. 2. 2007   #8
-
0
-

To BlackHole: Ty mi taky polib prdel

Nahlásit jako SPAM
Jan Šlégr0
Newbie
7. 2. 2007   #9
-
0
-

Já snad napíšu Carixovi ať to promaže, takovýhle výrazy tady nechci.

Podívej Zipe, radypala Ti odpověděl správně - takhle to v programování chodí. Analyzuje se problém, hledá se algoritmus a navrhuje se jeho implementace. Nadrtit kód umí snad i cvičená opice, to, co je na programování zajímavé, je právě tohle. A na VŠ nemůžeš počítat s tím, že všechno stáhneš, opíšeš, ukradneš a propluješ. Připomíná mi to výrok jedné doktorandky k jednomu mému kolegovi: "Jakej vopruz, jednou jste šel na vysokou školu, tak jste s tím měl počítat..." :)

Takže běž trochu do sebe a pokud mi chceš něco konkrétního sdělit, kontaktuj mě přes ICQ nebo e-mailem a nezasírej fórum podobnými obsahově hodnotnými příspěvky. Peace.

Nahlásit jako SPAM
Radoslav Pala0
Super člen
7. 2. 2007   #10
-
0
-

To Zap: Neviem ako tebe v Pascale, no mne v C++ alebo PHP5 po zisteni co je to ta Newtonova metoda trvalo maximalne hodinu(a to by boli vsetky chyby aj osetrene). ked nebudes programator, taq preco si isiel na tu skolu ?

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Semestrální práce — založil Jirka

Semestralni prace — založil Dddf

Semestrální práce — založil Diabolos

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý