Fget – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Fget – C / C++ – Fórum – Programujte.comFget – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Radzo
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 1. 2007   #1
-
0
-

už sem na to přisel sám, nechť je tento příspěvek smazán..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
#
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 1. 2007   #2
-
0
-

Dnes som sa zacal ucit C++ a mam par dotazu takze zacnem :
existuje k jazyku C++ nejaky manual ako trebars k jazyku php na php.net ???
Dalej , pokusil som sa napisat program ktory mi vypocita mocninu cisla hocijakeho ale mam problem ...

tu je kod :



#include <iostream>
using namespace std;
#include <cmath>
int main()
{
cout <<"Program na vypocet mocnin z cisel \n";
cout <<"Zadaj cislo na umocnenie: \n";
double cislo;
cin >> cislo;
cout << "Zadaj mocnitela : \n";
double nantu;
cin >> nantu;
cout <<"Cislo" << cislo << "na" << nantu << "je : \n";
double vysledok;
vysledok = paw(cislo, nantu);
cout << vysledok;
cin.get();
cin.get();
return 0;
}


Mozete mi prosim pomôct ? Dakujem za pripadne odpovede ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
27. 1. 2007   #3
-
0
-

To Radzo: hoc si na to prisiel, aj tak je dobre ponechat to tu, lebo ptom sa to tu niekto opetovne bude pytat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
zacatecnik0
Super člen
27. 1. 2007   #4
-
0
-

to #:
divam na to ocima a rekl bych ze je chyba jenom v :

vysledok = paw(cislo, nantu);

ma tam byt
pow
!

jo jinak nepsal bych cisla a nantu, ale mantista a exponent :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 160 hostů

Podobná vlákna

Vstup pomocí fgets — založil Zelenáč Uplný

Problem s fgetc — založil Jan

Fgets() nerozumiem tomu — založil nord

Fgets — založil Dusan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý