Radio Buttony – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Radio Buttony – Java – Fórum – Programujte.comRadio Buttony – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas
~ Anonymní uživatel
510 příspěvků
14. 5. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, mám jistý problém s Radio Buttonama.

Mám dělat program, kde budu mít tabulku se 4 sloupcema.

A teď mám udělat filtrování pro každý sloupec. Vím jak to udělat napevno pro jeden sloupec, ale když jsem chtěl přidat možnost vybrání sloupce přes Radio Buttony, tak jsem narazil. Zkoušel jsem

if(jButton1.isSelected){Něco}


tak to nešlo, i když jsem chtěl třeba jenom něco vypsat. Poradíte? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.32.–
Reklama
Reklama
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
14. 5. 2014   #2
-
0
-

Chybí ti tam závorky.

Máš nějak zajištěno, že ten test při nějaké akci proběhne?

Je to správný button? Vygenerovaný název bych čekal jako jRadioButton1.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.8.–
Tomas
~ Anonymní uživatel
510 příspěvků
14. 5. 2014   #3
-
0
-

#2 z
tak tohle jsem psal ručně jinak závorky tam mám, jméno mám taky jinak...

private DefaultTableModel getZakaznici() throws SQLException {
        String[] columns = {"ID_Zakaznika", "Nazev", "Ulice", "Mesto", "Zeme"};
        DefaultTableModel model = new DefaultTableModel(columns, 0);
        
               
        PreparedStatement pstmt = conn.prepareStatement("SELECT z.ID_Zakaznika, z.Nazev, az.Ulice, az.Mesto, az.Zeme FROM Zakaznik z JOIN  Zakaznik_Adresa az ON az.Zakaznik_ID_Zakaznika=z.ID_Zakaznika WHERE lower(nazev) LIKE ? ORDER BY nazev ASC");
        pstmt.setString(1, "%" + jTextFieldFiltrZakaznici.getText().toLowerCase() + "%");
        ResultSet rset = pstmt.executeQuery();
        String[] colNames = {"ID_Zakaznika", "Nazev", "Ulice", "Mesto", "Zeme"};

        while (rset.next()) {
            Vector<String> row = new Vector();
            for (String colName : colNames) {
                row.add(rset.getString(colName));
            }
            model.addRow(row);
        }
        return model;
    }

takto mám metodu, kde z sql serveru dostanu data a mohu je filtrovat podle názvu

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Buttony v MovieClipu — založil KRiMi

C# Buttony, pozadí — založil pdulik

Radio — založil leon

Internetové rádio — založil Like

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý