Imagick() error – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Imagick() error – PHP – Fórum – Programujte.comImagick() error – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Row0
Stálý člen
15. 5. 2014   #1
-
0
-

Ahoj všichni potrebuji poradit s imagick knihovnou mám tento for

      for($i=0;$i<$int;$i++)
                        {
                            $im = new imagick();
                           // $im->readimage($soubory."[".$i."]");
                            $im->setResolution(300,300);
                            $im->readImage( $soubory."[".$i."]" );
                            $im->resampleImage(150,150,imagick::FILTER_UNDEFINED,1);
                            $im->resizeImage(512,700,Imagick::FILTER_LANCZOS,0);
                            $im->setImageFormat('jpeg');
                            $im->setImageUnits(imagick::RESOLUTION_PIXELSPERINCH);
                            $im->setImageFormat('jpg');
                            $i = sprintf("%03s",$i);
                            $im->writeImage('../pdf/publisher/'.$select.'/x-'.$i.'.jpg');
                            $im->clear();
                            $im->destroy();
                            if($i == 000){
                                $preview='../pdf/publisher/'.$select.'/x-'.$i.'.jpg';
                            }
                            
                         }

tento for funguje tak ja má tedy vezme pdf rozložího na obrázky a obrázky uloží tam kam chci.

Ale sem v koncích protože to funguje jen na některé pdf soubory nevíte proč? nesetkali jste se stím někdy? když mám nějakej měnší soubor tak to funguje ale při větším souboru ne. A omezením serveru to není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.63.210.–
Row0
Stálý člen
21. 5. 2014   #2
-
0
-

tak díky za pomoc no

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.63.210.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Imagick - pdf convert — založil Row

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error — založil karel

Error — založil Matyas

Error — založil Morgue

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý