Bezpečné ukládání dat do souborů – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Bezpečné ukládání dat do souborů – PHP – Fórum – Programujte.comBezpečné ukládání dat do souborů – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
xmlatickax0
Newbie
15. 5. 2014   #1
-
0
-

Ahoj , chtěl bych se zeptat na nejlepší ukládání dat do souboru. Jde mi o to že chci ukládat data klasicky do DB ale zároveň si chci každé uložení dat do DB uložit zároveň do souboru třeba TXT. když bych chtěl data jen prohlížet tak bych je prohlížel ze souboru abych zbytečně nezatěžoval DB ale přijde mi že do běžného TXT je to trochu košér, někde jsem se dočetl že je dobré si data uložit do souboru s příponou CGI. a pak je číst z něj , ale je podmínkou mít vypnuté CGI MODULY, což by mi nevadilo. Výhoda je prý v tom že pokud by se někdo snažil soubor spustit tak server vyhodí chybu. Jaké jsou ještě možnosti ?. Předem dík za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.9.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
15. 5. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.35.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
xmlatickax0
Newbie
15. 5. 2014   #3
-
0
-

#2 Kit
Jj dík za odkaz ,práce se souborem mi nedělá potíže jen jsem se dočetl že , prohlížení DB z jeho souborové kopie je běžná praxe jen si právě  nejsem jistý bezpečností ,

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Ukladani dat — založil Earl Cash

C# Ukladani dat do .ini — založil nevimjakejmeno

Ukládání dat na disk — založil sh00ter

C# : Ukládání dat ve WForms — založil Hoffik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý