Prepisat PHP do Pythonu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prepisat PHP do Pythonu – Python – Fórum – Programujte.comPrepisat PHP do Pythonu – Python – Fórum – Programujte.com

 

trooper25
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
20. 5. 2014   #1
-
0
-

Dobrý deň

Prosím Vás našiel by sa tu niekto kto by vedel prepísat tento kód ktorý je v PHP do Pyhonu ? Som v tomto novy a potrebujem to. Vopred ďakujem

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>phpChart - Basic Chart</title>
</head>
<body>

<?php

function array_delete($array, $element) {
    return array_diff($array, $element);
}
$firs_constant = 0.005;
$secound_constant = 0.005;
$rozdielne[1000] = 0;

$link = mysqli_connect('127.0.0.1', 'webmaster', 'noerroronweb',"smart_meter");
if (!$link) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}
//echo 'Connected successfully<br>';


$result = mysqli_query($link,"SELECT date, current3 FROM  `current` ORDER BY  `current`.`date` ASC");

//$values = array(array('1',2.22),array('2',2.333),array('3',2.4),array('5',5.0));
$values = array();
$i=0;
echo "<br>";
$y=0;  


while($row[$i++] = mysqli_fetch_array($result))
  {
  //echo "Pred: ".$row[$i-1]['current3']. "<br>";
   if($row[$i-1]['current3'] == "0") $row[$i--];
   //echo "Po: ". $row[$i-1]['current3']. "<br>";
//   
  }
  
  for($z=0;$z<=$i; $z++){
  //echo "Z: ".$z."<br>";
  $rozdiel = $row[$z]['current3'] - $row[$z+1]['current3'] ;

  if(abs($rozdiel)>=$firs_constant){
  $rozdelove[$y] = abs($rozdiel);
  $y++;
  //echo "Rozdiel: ".$rozdiel."<br>";
  }
  
  }
  echo "<h1>Vypis rozelnych hodnot</h1><br>";
  $p=0;
  for($z=0;$z<=$y; $z++){
  $je=false;
  
  for($m=$z-1;$m>=0; $m--){
  $min = $rozdelove[$m]- $secound_constant;
  $max = $rozdelove[$m]+ $secound_constant;
  
  if($rozdelove[$z]<= $max && $rozdelove[$z]>= $min )
  $je=true;
  //echo $rozdelove[$z]." = ". $rozdelove[$m]."<br>";
  }
    
  if($je == false ){
  
    $je=false;
  //echo "Pocet: ".$p."<br>";

  //echo "NOREPEAT: ".$rozdelove[$z]."<br>";
  array_push($rozdielne,$z);
  $p++;  
  }
  
  }
  
  
  for($m=0;$m<count($rozdelove);$m++){
    for($k=0;$k<count($rozdelove);$k++){
      if ($m!=$k){
	$sucet = $rozdelove[$k] + $rozdelove[$m]; 
	  foreach ($rozdielne as &$value) {
	    if($sucet == $rozdelove[$value]){
	      //array_delete($rozdelove,$rozdelove[$value]);
	      echo "SUMMARY: ".$rozdelove[$value]."<br>";
	      echo "FOR VALUES: ".$rozdelove[$k]."a ". $rozdelove[$m] ."<br>";
	      
	    }   
	    }
      }
  
  }
  }
  

  
  echo "<pre>";
  var_dump($rozdielne);
  echo "</pre>";
  
  ?>
  
  
</body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.59.–
sputnikone+1
Věrný člen
20. 5. 2014   #2
-
+1
-
Zajímavé

K nabídce práce není na škodu připsat nabídku peněžní

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.91.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý