Datatable a ajax – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Datatable a ajax – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDatatable a ajax – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
20. 5. 2014   #1
-
0
-

Ahojte, mam problem. Pouzivam https://datatables.net/ a tabulka ma v kazdom riadku tlacidlo s odkazom na script ten sa spracuvava ajaxom. Na prvej stranke tabulke to ide ale ak dam strankovanie na dalsiu stranku tabulky tak uz to nejde. Neviete v com to moze byt?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.168.132.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
20. 5. 2014   #2
-
0
-

Mam auto v garazi. Pouzivam upraveny typ ford. Muzes mi rici, proc nejede, kdyz v oficialni prodejne vsechny funguji?
Ne?
Nebude to treba tim, ze tvuj ford je jinaci nez ty v prodejne a bez neho tezko rici v cem mas problem?
Na takovy dotaz se neda odpovidat. Priste prosim dodej, co je nutne k jeho reseni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:7de0:1b...–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
21. 5. 2014   #3
-
0
-

Pokud se nemýlím, tak máš ty AJAXem volané scripty nabindované na nějakou událost (pravděpodobně .click()). Když se přesuneš na jinou stránku v tabulce, tak se ta data taky načítají dynamicky přes AJAX (nebo možná ne, ale to je jedno) a vykresluješ je pomocí JS. Ale samotná událost .click() se ti nenabinduje na elementy vytrvořené pomocí JS, musíš použít metody .on() nebo .live()

$('a.class').on('click', function() { ... });
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Náhrání DataRow do DataTable — založil David Roško

Entita do DataTable (WinForms) — založil VladislavK

C# SQLCE, nahrání datatable — založil David Roško

Tisk obsahu DataTable — založil Tisk

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý