Posuvník – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Posuvník – Visual Basic – Fórum – Programujte.comPosuvník – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
20. 5. 2014   #1
-
0
-

Potřebuji zjistit hodnotu posuvníku listboxu ve VB Excel. Poradí někdo?

Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.93.–
Reklama
Reklama
pee-jay_cz0
Návštěvník
21. 5. 2014   #2
-
0
-

ListBox1.ListIndex

Třeba:

Private Sub ListBox1_Click()

    Dim VybranaPolozka As String
    VybranaPolozka = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex)
    ' ...
    
End Sub
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
pee-jay_cz0
Návštěvník
21. 5. 2014   #3
-
0
-

Teď mě napadá, žes mohl myslet něco jinýho :).

Pokud máš třeba dva listboxy a chceš je syncnout, tak opravdu potřebuješ znát hodnoty jejich SrollBaru.

Ale ListBox takovou vlasnost nemá, aspoň ne ve VBA. ListBox1.VScroll.Value

Zjistit se to dá, ale chce to asi dvacet API funkcí. :(

Tady je něco: http://www.dbforums.com/microsoft-access/973824-sync-scrolling-two-listboxes.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Posuvnik (Dev - C++) — založil Jeyekomon

Svislý posuvník v IE — založil Martin

Svislý posuvník v IE — založil Martin

Posuvník a za ním vstupní pole — založil dragon124

Tkinter frame s posuvníky — založil Dolajo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý