Potřeboval bych poradit, kde je možné stáhnout knihovny JAVA Media framework. Nejde mi spustit přenos obrazu z webkamery, což jsem vyřešil stažením instalačního programu jmf-2_1_1e-windows-i586. Takže mi po tomto zásahu nic nebránil v kompilaci. Bohužel po spuštění projektu mi NetBeans 8 zahlásil chybu:
Exception in thread "VFW Request Thread" java.lang.UnsatisfiedLinkError: JMFSecurityManager:
java.lang.UnsatisfiedLinkError: no jmvfw in java.library.path
at com.sun.media.JMFSecurityManager.loadLibrary(JMFSecurityManager.java:206)
at com.sun.media.protocol.vfw.VFWCapture.<clinit>(VFWCapture.java:19)
at com.sun.media.protocol.vfw.VFWSourceStream.doConnect(VFWSourceStream.java:241)
at com.sun.media.protocol.vfw.VFWSourceStream.run(VFWSourceStream.java:763)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
O tom jsem se dočetl, že to dělá instalační program, který nezkopíruje knihovny do system32 a že se to dá zachránit ručním dohrání těchto knihoven, ale nemůžu je na netu nikde sehnat. Tak bych potřeboval buďto poradit, kde je lze stáhnout popřípadě nějaké jiné řešení. Mělo by se jednat o následující knihovny:
jmacm.dll, jmam.dll, jmcvid.dll, jmdaud.dll, jmdaudc.dll, jmddraw.dll, jmfjawt.dll, jmg723.dll, jmgdi.dll, jmgsm.dll, jmh261.dll, jmh263enc.dll, jmjpeg.dll, jmmci.dll, jmmpa.dll, jmmpegv.dll, jmutil.dll, jmvcm.dll, jmvfw.dll, jmvh263.dll, jsound.dll