Datum jako název souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Datum jako název souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comDatum jako název souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2014   #1
-
0
-

Ahoj všichni :-) Já bych taky potřeboval radu odborníka... Nevíte prosím někdo jak donutit C++ aby mi do názvu souboru bylo nacpáno aktuální systémové datum? Tedy něco jako "28_05_2014.txt". Datum už mám v proměnné, ukládám jej do souboru, ale když jej chci nacpat do jeho názvu, tak mi to tam dá adresu nebo název té proměnné... :-( Prostě syslím data a potřebuji, aby byla každý den v jiném souboru, podle datumu, kdy byla přijata...

Díky ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.131.62.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
28. 5. 2014   #2
-
0
-

Formátování datumu na řetězec.  V jaké proměnné máš datum? 

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2014   #3
-
0
-

#2 hlucheucho

jsou to tři WORDI :-)

WORD wYear;
WORD wMonth;
WORD wDay;

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.131.62.–
hlucheucho+10
Posthunter
28. 5. 2014   #4
-
0
-

sprintf zformátuje na null terminated string prakticky cokoliv. WORD je jako unsigned short viz http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa383751(v=vs.85).aspx 

char jmeno[20]

sprintf(jmeno, "%02hu_%02hu_20%02hu.txt", wDay, wMonth, wYear);

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
28. 5. 2014   #5
-
0
-

Díky hu :-)

Večer zkusím ;-)

K.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.41.–
Karel
~ Anonymní uživatel
121 příspěvků
29. 5. 2014   #6
-
0
-

Tak paráda,

jede to :-)))))

Díky hu, to bylo to správné "nakopnutí".

;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.192.83.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 241 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý