Ulozenie obrazku pre jedneho pouzivatela na serveri – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ulozenie obrazku pre jedneho pouzivatela na serveri – PHP – Fórum – Programujte.comUlozenie obrazku pre jedneho pouzivatela na serveri – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lukas.balaz0
Super člen
28. 5. 2014   #1
-
0
-

caute

sorry ze pisem bez diakritiky, som na mobile

v unity3d som si naprogramoval taku vec pre browsery, v ktorej si uzivatel moze nakonfigurovat nabytok s texturami tak, ako ho chce kupit. kazdy jeden tento nabytok sa ulozi ako cookies a potom sa dokaze zobrazit v nejakej stranke review. toto vsetko zatial ide, ale potreboval by som, aby sa k tomu ukladali este aj screeny z toho unity3d. a teraz neviem ako to mam ukladat tak aby kazdy uzivatel to mohol mat na serveri na svojom mieste a ostatni mu do toho nemohli ist (teda aspon by to bolo tazke) a hlavne aby sa to zo servera vymazalo len co sa vymaze po mesiaci prislusny cookies(aby sa obrazok a cookies kodu nabytku vymazali naraz). fakt ma nic nenapada ... diki za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
29. 5. 2014   #2
-
0
-

pokud prijde uzivatel na server vygeneruje se mu GUID ci jiny typ ID. ten se ulozi do cookie. jakekoli uzivatelske data (textury, materialy, vyrenderovane fotky) budou pak ulozeny v databazi v tabulce pod prislusnym ID.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
lukas.balaz0
Super člen
29. 5. 2014   #3
-
0
-

#2 p3can
Neviem, či do toho chcem dávať databázu, lebo teraz to beží len na cookies, ale asi máš pravdu a najlepšie je mať v cookie len ID a všetko aj o informáciach o nábytku, aj obrázky ukladať v databáze. S databázou som ešte nikdy nepracoval, dá sa tam nejako urobiť, aby každý riadok vyhodilo mesiac po vytvorení ... miesta na serveri nie je veľa (zatiaľ sa nepredpokladá veľká návštevnosť, ak by bola, tak sa dokúpi miesto, ale ide hlavne o to, aby to niekto úmyselne nezhodil preplnením)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.106.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
29. 5. 2014   #4
-
0
-

tak zelezi co chces presne delat. samozrejme ze proti preplneni se chrani prihlasenim. nebo muzes misto ID pokuzivat IP adresy, coz samozrejme znevyhodnuje lidi s dynamickyma ip nebo lidi co maji neverejne IP. anebo muzes hodit nekde nazacatek captcha.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Rozhranie pre používateľa — založil mirec123

Uloženie obrazku picturebox — založil Trebor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý