Volne uloziste a objekt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Volne uloziste a objekt – C / C++ – Fórum – Programujte.comVolne uloziste a objekt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
4. 6. 2014   #1
-
0
-

Ahoj - mam tridu, chtel bych v jedne z jejich funkci(nejspise staticke)vytvorit pole na volnem ulozisti a v jine funkci s nim pracovat -neco jako: 

class auto{
      public:
      static void set_up(){
             for(int j = 0; j < 3; j ++)
				typ_strechy[j] = new int[predem_definovana_promena];
            }
      bool ma_strechu(){
          for(int j = 0; j < 3; j ++)
                  for(int i = 0; i < predem_definovana_promena; i ++)
                          typ_strechy[j][i] = 0;
         }
         private:
	int * typ_strechy[3];
};

...jak?
neprekvapuje me ze se to kompilatoru nelibi, ale nevim jak to obejit...zdrojak by moc pomohl.diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
4. 6. 2014   #2
-
0
-

EDIT: bool void...+return napr.
if(typ_strechy[0][0] = 5)return false;
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
4. 6. 2014   #3
-
0
-

bool void ....svedci o me sikovnosti;D

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 95 hostů

Podobná vlákna

Volne dostupny sw — založil Ivka79

Char ve volne paměti — založil Kowalsky

Ověření volné domény — založil Paja2

Uložiště RAM nebo HDD? — založil ondra

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý