Goto... – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Goto... – Flash – Fórum – Programujte.comGoto... – Flash – Fórum – Programujte.com

 

24. 1. 2007   #1
-
0
-

frame... na zacatku stop() - potom nahraje promenne z php scriptu - porovna jednu promennou a pokud je vetsi nez x tak play() a pokud je mensi nez x tak to skoci gotoAndStop(ten samy frame)... No zkratka to nefunguje... proc???

frame c. 2:



stop();
loadVariables("http://goesko.unas.cz/poker/online.php", "wait");


MC wait:


onClipEvent (data) {
_root.numonline = numonline;
_root.onlinelid = onlinelid;
_root.onplay = onplay;
if(numonline <3 || numonline>7 || onplay==1){
_root.gotoAndStop(2);
} else{
_root.play();
}
}


kdyz jsou vsechny podminky ok uz napoprve, tak to pokracuje dal... kdyz zmenim podminky na ok az pozdeji, tak to nic neudela.. jak na to??

PS: pffffffffff omlouvam se za to vysvetleni.. nic moc, ale ten kod vam to snad pomuze pochopit ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
František Sabovčik0
Návštěvník
3. 2. 2007   #2
-
0
-

Sry, že odpovídám pozdě. Jestli jsem tě pochopil, tak je to docela jasné, ta událost se provede jenom jednou. Jestli to chceš provádět v intervalech, tak použij setInterval.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
uzanto de Esperanto
mi toki pi toki pona
4. 2. 2007   #3
-
0
-

nechci to provadet v intervalech.. chci to proste provest cele znovu, pokud bude numonline jaksi nevyhovujici.. mozna sem trosicku natrvdlej, ale trosicku kodu by to urcite spravilo ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
5. 2. 2007   #4
-
0
-

Zelenáč píše:#
# nechci to provadet v intervalech.. chci to proste provest cele znovu, pokud bude numonline jaksi nevyhovujici.. mozna sem trosicku natrvdlej, ale trosicku kodu by to urcite spravilo ;-)

No neviem prečo ti to nefunguje, ale skúsim ti poradiť z vlastnej skúsenosti. loadVariables mi nikdy nechcelo fungovať poriadne. Je treba k nemu urobiť testovač, či sa všetko načítalo a to tak, že do súboru, odkiaľ ťaháš premennú vložíš nakoniec ešte jednu testovaciu premennú a testuješ či už nadobudla tú správnu hodnotu. asi takto:


txt="http://goesko.unas.cz/poker/online.php";
checking="0";
loadVariables(txt, 0);
function checkParamsLoaded() {
if ((checking != "1")) {
trace(checking);
} else {
trace("finished loading. killing interval.");
trace("-------------");
for (i in _level2) {
trace(i+": "+_level2[i]);
}
clearInterval(param_interval);
gotoAndPlay(5);
}
}
var param_interval = setInterval(checkParamsLoaded, 100);

No ale aj tak to blblo tak som prešla na LoadVars() a s tým to funguje super. Asi takto:
var my_lv:LoadVars = new LoadVars();

my_lv.onLoad = function(success:Boolean) {
_root.numonline = numonline;
_root.onlinelid = onlinelid;
_root.onplay = onplay;
if(numonline <3 || numonline>7 || onplay==1){
_root.gotoAndStop(2);
} else{
_root.play();
}
};
my_lv.load("http://goesko.unas.cz/poker/online.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
5. 2. 2007   #5
-
0
-

Ešte ti sem hodím kúsok kódu z mojej aplikácie, kde to funguje dobre:

var c = new LoadVars();

c.jmeno = jmeno; //premenná na odoslanie do php
c.heslo = heslo; //premenná na odoslanie do php
c.sendAndLoad("subor.php", c, "POST");
c.onLoad = function() {
i = c.odpoved; //premenná na načítanie z php, tiež ich môže byť viac...
gotoAndStop(2); // tu môžeš mať to svoje spracovanie
}


Je to trochu inak ako v tom predchádzajúcom, tak poskúšaj čo ti bude fungovať. A ozvi sa čo fungovalo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Goto — založil Johnny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý