Po najetí myši zobrazí element, jenže – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Po najetí myši zobrazí element, jenže – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPo najetí myši zobrazí element, jenže – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
detoxz-0
Duch
10. 6. 2014   #1
-
0
-

Hezký den,

mám div(.tecka), který je ostylovany, a po najetí kurzorem, se mi zobrazí další element div(.info). A když mám těch elemntu .tecka víc, tak se mi u všech zobrazí div .info. 

V jquery to mám takto.

<script language="javascript" type="text/javascript">
  $(document).ready(function(){
      var myQuote = $('.info');
          myQuote.hide();
              
              $('.tecka').click(function(){
                myQuote.show();
              });
              
              $('.tecka').mouseout(function(){
                myQuote.hide();
              });
              
      });
  </script>

Ale chci to udělat tak, aby se mi zobrazil element .info, jen nad elementem, nad kterým mám kurzor. Tudíš jen u jednoho a nevím jak toho docílit. Zkoušel, hledal jsem ale nemohl jsem na nic přijít. 

Děkuji za rad.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.53.–
Reklama
Reklama
Ericsko+3
Stálý člen
11. 6. 2014   #2
-
+1
-
Zajímavé

$('.info') matchne na vsetky elementy s class="info", takze to musis aplikovat len na tie, ktore maju ako parent ten .tecka div.

Takze  

$('.tecka').mouseover(function(){
   $(this).find('.info').show();
});

Za predpokladu, ze mas 

<div class="tecka">
  <div class="info"></div>
</div>
<div class="tecka">
  <div class="info"></div>
</div>

http://jsfiddle.net/9Hntj/1/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
detoxz-0
Duch
11. 6. 2014   #3
-
0
-

#2 Ericsko
Ruku líbám ! 

Funguje to přesně jak jsem potřeboval !

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.53.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý