Jak pracovat se dvěma po sobě jdoucími řádky? – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak pracovat se dvěma po sobě jdoucími řádky? – MySQL – Fórum – Programujte.comJak pracovat se dvěma po sobě jdoucími řádky? – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hlucheucho+10
Posthunter
13. 6. 2014   #1
-
0
-

Ahoj,

v tabulce mám chronologicky seřazené časy.  Chtěl bych použít between čas z řádku n and čas z řádku n+1 . Jak získám údaj ze dvou po sobě jdoucích řádků?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
13. 6. 2014   #2
-
0
-

#1 hlucheucho

Stačí tabulku spojit samu se sebou on t1.n=t2.n+1

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
hlucheucho+10
Posthunter
13. 6. 2014   #3
-
0
-

nerozumím. Řádky musím mít očíslované?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Kit+11
Guru
13. 6. 2014   #4
-
0
-

#3 hlucheucho
Však jsi psal, že je máš očíslovány ve sloupci "n". Jak jinak si mám vysvětlit "čas z řádku n and čas z řádku n+1" bez toho "n"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.242.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
hlucheucho+10
Posthunter
13. 6. 2014   #5
-
0
-

jsem potřeboval nějak vyjádřit ty po sobě jdoucí řádky, tak jsem to zkusil "matematicky".  Záznamy očíslovány sice nejsou, ale mohou být. Akorát to nepůjde na dočasné tabulce :(

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
KIIV+42
God of flame
13. 6. 2014   #6
-
+1
-
Zajímavé

pouzij vetsi nebo rovno nejakemu casu a limit 2

a pokud to neni co potrebujes, tak evidentne potrebujes nejakou uplne jinou databazi nez relacni...

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.186.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Jak pracovat s dvěma poli — založil Paja2

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý