MonoDewelop - reference nezvládá jiné Assembly – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MonoDewelop - reference nezvládá jiné Assembly – .NET – Fórum – Programujte.comMonoDewelop - reference nezvládá jiné Assembly – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den,
když output assembly nastavím na jinou hodnotu, než je název projektu, vše šlape. Jenže když do této nesedící soustavy přidám referenci na existující projekt (ve stejném solution), tak to hodí:

Unhandled Exception: System.TypeLoadException: Could not load type 'Rublet.GameManager' from assembly 'Rublet, Version=1.0.5282.29350, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.

   at Rublet.MainClass.Main()


Pro kód:

GameManager rubletManager = new GameManager();


Jak v takovém případě správně nastavit jiný výstup pro projekt? (Projekt se jmenuje příznačně - GUI, jenže output musí být název hry - koho by napadlo spouštět GUI.exe místo názevHry.exe?)
Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #2
-
0
-

To delas na linuxu ze mas monoDevelop ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #3
-
0
-

Na tom vskutku nezáleží. Ale ne - Linux nesnáším pro jeho návrh atp. Pracuji ve svém vlastním UNIXu založeném na UnixWare a několika jiných OS... Jak ale píši - souvislost s nastavením reference a output assembly nevidím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #4
-
0
-

Pokud by si byl na Winu poradil bych ti Visual Studio Express, pokud na Macu tak Xamarin Studio (komercni port MonoDevelopu). Osobne jsem trochu skepticky k monoDevelopu protoze kdyz sem ho skousel tak pred mesicem na ciste instalaci suse tak sem nerozjel ani zakladni konzolovku :). Ale jestli to mono develop podporuje tak si napis post build script ktery ti ten exac prejmenuje. Jinak se skus podivat jestli to nevyhazuje dalsi exception (innerException) protoze Could not load je hodne obecne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #5
-
0
-

Ve VS by to bylo stejné - SLN je SLN... (A na Woknech jsem to měl také tak - proto jsem neměnil output assembly - nyní to však vyloženě chci - je to kravina, která mě nedostane... :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #6
-
0
-

asi nechapu presne tvuj problem protoze zalozil jsem si konzolovku. pak jsem u ni zmenil jmeno assembly name. pote sem vytvoril library projekt. z konzolovky jsem referencoval tuto knihovnu. pak jsem zmenil assembly name te knihovny a furt me vsechno de. (ve VS)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #7
-
0
-

Mám OOP návrh 3. vrstvé aplikace. Knihovna programu a GUI jsou 2 projekty mého SLN. GUI je Forms. Založil jsem třídu v knihovně a tu použil v GUI - viz. hoře - new GameManager... Bez té instance z knihovny GUI jede. Ale s instancí spadne...

(VS jsem používal 2010)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #8
-
0
-

podle me bude problem nekde jinde nez v referencich.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #9
-
0
-

To je mi jasné. Však se ptám - co s tím...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #10
-
0
-

rikam podivej se na InnerException nebo jestli k te chybe neni vic informaci. nebo sem hod link na cely solution to bude asi nejrychlejsi :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
18. 6. 2014   #11
-
0
-

Jak jsem psal - dělá to na 100% každý projekt, kterému přejmenuji output assembly a použiji prvky z jiného projektu... Přejmenovaný projekt nedokáže používat prvky z jiného. (vráím-li jméno, vše jede jak má) Moc informací se mi získat nepodařilo - proto se ptám zde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.179.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
18. 6. 2014   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
19. 6. 2014   #13
-
0
-

#12 p3can
Nešlo mi to otevřít. Můj projekt:

http://ulozto.cz/xpJ5a4Tk/rublet-zip

Po stažení smaž:

http://ulozto.cz/smazat/xpJ5a4Tk/2051131487463167232

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.168.–
Řešení
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
19. 6. 2014   #14
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

no jasne. ty mas pojmenovane stejne to exe jak knihovnu co referencujes. to je ten problem. bud jedno z toho prejmenuj tak, ze jedna t tech vystupni assembly se bude lisit ve jmenu, nebo referencovanou knihovnu podepis pres strong name.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

Podobná vlákna

Cacheování assembly — založil strainer

[C#] Assembly Entry Point — založil Smokie

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý