Podmínky v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Podmínky v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPodmínky v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

tribalcz0
Super člen
22. 6. 2014   #1
-
0
-

Ahoj sem v Jquery prakticky začátečník a potřebuju poradit ohledně podmínek mám tento kód

function CollapsePanel(){
    $('a.collapse').on('click', function(){
        $(panel).animate({
       opacity: 1,
       left: "+=180",
       }, 1250);
        return false;
    });
}

a potřebuju vytvořit podmínku kdy se bude animovat napravou stranu a nebo naopak myslel jsem že by to mohlo jít takto

$(posuvnik).on('click', function(){
               if ($(document).on('click'))
       {
               $(panel).animate({
                   opacity: 1,
                   left: "+=180",
                 }, 1250);
        return false;
       }
       else{
               $(panel).animate({
                   opacity: 1,
                   left: "-=180",
                 }, 1250);
        return false;
       }
       })
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.209.131.–
jakubk
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 6. 2014   #2
-
0
-

Ta podmínka nedává smysl, co to má dělat? Jestli chceš při kliknutí někam (třeba na ten posuvník) udělat něco a při kliknutí někam jinam udělat něco jinýho, tak si vytvoř dva samostatné event handlery.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.64.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 6. 2014   #3
-
0
-

http://api.jquery.com/animate/

var x = 1;
document.onclick = function(event) {x = -x;} // nevim, zda by tam ted nemelo byt tez return false
...x*180 ...

Nebo
<script> var x = true; document.onclick = function(event) {x = !x;} </script>
<span onclick="alert(x ? '+=180' : '-=180');">klikni</span>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:34b5:50...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 6. 2014   #4
-
0
-

Jaj, jsem smazal to nejdulezitejsi :) Ze se velikost ale zapisuje v px, takze 180 samo o sobe nic nemusi udelat. Je to tam i v tom examplu
 

<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>animate demo</title>
<style>
div {
position: absolute;
background-color: #abc;
left: 50px;
width: 90px;
height: 90px;
margin: 5px;
}
</style>
<script src="//code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script>
</head>
<body>
<button id="left">&laquo;</button>
<button id="right">&raquo;</button>
<div class="block"></div>
<script>
$( "#right" ).click(function() {
$( ".block" ).animate({ "left": "+=50px" }, "slow" );
});
$( "#left" ).click(function(){
$( ".block" ).animate({ "left": "-=50px" }, "slow" );
});
</script>
</body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:34b5:50...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Podmínky... — založil laik

Podmínky v C# — založil JD_1609

Podmínky ve VB — založil Stanislav.Ospaly

Podmínky — založil martin

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý