S.Prata Mistrovství v C++ 3E, nejde zkonpilovat uk. z kap.12. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

S.Prata Mistrovství v C++ 3E, nejde zkonpilovat uk. z kap.12. – C / C++ – Fórum – Programujte.comS.Prata Mistrovství v C++ 3E, nejde zkonpilovat uk. z kap.12. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VP
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
23. 6. 2014   #1
-
0
-

Nevíte někdo proč tenhle kod háže tyhle chyby?:

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-1114035319971.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-1114035319971.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-14140353227212.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-14140353227212.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-214035323247.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-214035323247.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-14140353235413.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-14140353235413.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-114035323827.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-114035323827.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-714035324105.png][IMG]http://www.nahraj-obrazek.cz/dm-714035324105.png[/IMG][/URL]

Je to všechno podle učebnice, takže by to mělo bejt správně.

Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.195.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 6. 2014   #2
-
0
-

nebylo by jednodussi to sem nahrat jako nejakej zip?  proklikavat se obrazkama, ktery by si clovek musel snad jeste prepsat, kdyby chtel zkusit kompilaci, na to neni cas natoz chut

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
VP
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 6. 2014   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.195.–
VP
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.195.–
hlucheucho+10
Posthunter
24. 6. 2014   #5
-
0
-

Celý adresář projektu dáš do zipu a dáš na leteckaposta.cz nebo něco podobného.  Z obrázků se těžko luští souvislosti.

#2 KIIV
asi tě nepochopil :(

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
KIIV+42
God of flame
24. 6. 2014   #6
-
0
-

#5 hlucheucho
asi bude jednodussi stahnout si to z netu a zkusit zkompilovat sam :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
VP
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
25. 6. 2014   #7
-
0
-

Sorry, ze sem neodpovidal, ale nemam pristup k internetu furt. A na tom pocitaci s internetem zase nemam ty kody. Ale uz sem to vyresil takze:

1) Nejdriv jsem dopsal u v "double" v overdraft.h  / line 15.,

   pak zkompiloval. Objevili se novy věci, který předtím nebyli videt, protože kvůli fatal error se to vlastne cely

   nedokompilovalo.

2) vyjel novej seznam chyb:

   c2065: "bal": undeclared identifier                                                                  /line 43

   c2065: "ovesBank": undeclared identifier                                                      /line19

   c 3861: "bal": identifier not found even with argument-dependent lookup    /line 45+47

   (všechno v overdraft.cpp)

   line 19. "ovesBank"  jsem prepsal na owesBank,

   line 43. chyba tady byla ze před prikazem "if" mne upne chybela deklarace a inicializace "bal",

   takze takhle: double bal = Balance(); a pak az radek 43.

  Nevim jestli to nekomu k necemu je, ale ma se sem psat reseni tak ho sem pisu. Cau.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.195.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 125 hostů

Podobná vlákna

Mistrovstvi C++ 8.4 — založil Onsi

Mistrovstvi V C++ — založil defer

Mistrovstvi C++ — založil Petr Pilař

Mistrovství v C++ - Skladem — založil Matherz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý