Plovoucí div z libovolnou výškou – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Plovoucí div z libovolnou výškou – CSS – Fórum – Programujte.comPlovoucí div z libovolnou výškou – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Houmer
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 6. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, snažím se docílit aby zboží bylo vedle sebe a to libovolnou výškou. Vždy jsem výšku určoval, ale nyní by jsem potřeboval z libovolnou. Myslel jsem, že klasický float:left postačí, ale jakmile se výška lišší, tak je průser. Jak to prosím vyřešit? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Reklama
Reklama
Houmer
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 6. 2014   #2
-
-1
-
Mimo téma
Kit -

Poradí prosím někdo jak toho dosáhnu? Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Houmer
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 6. 2014   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Flowy0
Věrný člen
25. 6. 2014   #4
-
0
-

pozri si ako je to spravene na google+

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.11.–
https://github.com/Flowy
Houmer
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 6. 2014   #5
-
0
-

#4 Flowy
nechci se prohrábat 1000 řádkama pro jeden, který v tom množství přehlédnu. Zeptám se jednoduše: jde toho docílit skrz css?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
Houmer
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
25. 6. 2014   #6
-
0
-

Nic, za celej den jsem dostal super radu a to rozkrádat stránky. Už jsem si o tom něco našel. Stačilo jen napsat zda to jde pomocí css. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.205.–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
26. 6. 2014   #7
-
0
-

Tak, bezna odpovidaci doba je min 2 dny. Nema smysl tu delat vylevy, ze ti nikdo neodpovedel a tak podobne :)
* Google. Hledal jsi? Ne? Trapas :)
* Muzes pouzit tabulku (strasne se mi libi machrovani s float, ale kdyz dojde na vec, tak to lidi neumi spravne napsat, kdezt tabulka funguje v pohode a nekomplikuje nijak problem).
* Muzes pouzit JS a spocitat to nebo v PHP totez.
* Muzes pouzit css html5 column-count: 3; -moz-column-count: 2;  -webkit-column-count: 2;
http://stackoverflow.com/…in-html5-css
...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:6da4:f3...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Plovoucí výběr — založil Bernard Williams

Plovoucí prvky — založil Tomáš

Plovoucí kód — založil Ondrej Karas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý