Programování v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Programování v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramování v C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
brkosek0
Duch
25. 1. 2007   #1
-
0
-

Chtěl bych vysvětlit postup činností v programu C++ ,od otevření prvního okna v tomto prostředí.
Předem ďík

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
zacatecnik0
Super člen
25. 1. 2007   #2
-
0
-

????????
polož líp otázku, možná ji potom někdo zvedne :ms_0060:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
myth
~ Anonymní uživatel
55 příspěvků
25. 1. 2007   #3
-
0
-

vykona sa tolko instrukcii ze to by zobralo tyzden vysvetlovania

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
25. 1. 2007   #4
-
0
-

cuss potrreboval bych vedet pod jakou koncovkou se to vsechno uklada myslim tim jakou to ma mit koncovku kdyz to ukladam nebo v jakym programu to mam delat dikes za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
25. 1. 2007   #5
-
0
-

koncovka zdrojoveho kodu ? : *.c nebo *.cpp

vyvojove prostredi ? (IDE) : dev-cpp
Misrosoft Visual Studio
Code::Blocks

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
25. 1. 2007   #6
-
0
-

dikes za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
8. 2. 2007   #7
-
0
-

Mám nainstalovaný program Borland C++,verze 5.Poradí mi někdo,co dál.Nevím vůbec nic.
Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
8. 2. 2007   #9
-
0
-

Mám knihu mistrovství v C++ a ,nainstalovaný program a stejně nevím, co dál-nemohu pochopit začátek programování.
Pomůže mi někdo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
8. 2. 2007   #10
-
0
-

Myslim ze Builder si mozes odinstalovat a radsej si nainstaluj Dev-C++ . Je jednoduchsi a na ucenie pre cloveka ktory este nieje zabehnuty omnoho vhodnejsi.Builder je plny kadejakych enterprise veciciek, roznych komponent, nastaveni kompilacii a pre teba sialeno vyzerajuci debuger ktore ty momentalne nemas sancu vyuzit a len to cloveka metie a komplikuje.

Prirovnam to k tomu ako keby si este nevedel byciklovat a dostane sa ti do ruk nejaka sialena cestna motorka typu HONDA.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
8. 2. 2007   #11
-
0
-

sn3d - díky za radu.Ale kde vzít prostředí Dev-C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
20. 2. 2007   #12
-
0
-

Zprava pro sn3d
Podle Vašich rad jsem si sehnal DEV ++
Otevřel jsem nové okno (NEV)

Napsal jsem na zkoušku program
cout << "Ahoj svete! << endl;

Označil jsem copile--a soubor chtěl někam uložit--provedl jsem.
Při spuštění souboru pomocí -RAN- už se nestalo nic.
Nevím,kde dělám chybu nebo,co mam dělat dál.
Poradí mi někdo.



Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
20. 2. 2007   #13
-
0
-

NEV? RAN? What this?

Takze postupne.
-Spustis si DevC++
-Vyberies si File->New->Project
-Malo by ti vyliest "New Project" okno v ktorom vyberies Console Application, zasrtknes C++ project
-Nasledne sa ta opyta kam to ulozit, uloz si to niekam
-Po tychto krokovh by sa ti mal otvorit main.cpp v ktorom by mal byt nasledujuci text:



#include <cstdlib>
#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}


-Tento kod upravime(zmenu som zvyraznil boldom)


#include <cstdlib>
#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
cout << "Ahoj Svete!" << endl;
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}


-Nasledne ulozime zmeny(CTRL+s)
-skompilujeme(CTRL+F9). KOmpilacia by mala prebehnut OK.Ak nie tak sa pozri lebsie na vypis kde nastal problem.Ked budes chciet poradit na forach, je vhodne tento vypis skopirovat a pstnut ho na forum aby doticny co ti budu radit vedeli presnejsie o aku chybu sa jedna.Je problematicke poradit ked napises ze nejde a nic viac.
-v adresari kam si ulozil projekt by si mal uz mat *.EXE subor ktory mozes spustit alebo spustis priamo z Dev-C++ (CTRL+F10)

Good Luck

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
20. 2. 2007   #14
-
0
-

#include <cstdlib>
#include <iostream>

using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
cout << "Ahoj svete!" << endl
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}

Zprava pro sn3d
moc díky za rady udělal jsem podle rady všechny kroky soubor jsem uložil,skompiloval tohle mi zůstalo na monitoru-co dál?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sn3d0
Věrný člen
20. 2. 2007   #15
-
0
-

No ak si dal CTRL+F9 prebehla kompilacia bez chyb a dal si nasledne CTRL+F10 a objavilo sa cierne okno v ktorom bol text "Ahoj Svete" tak ti gratulujem k tvojemu prvemu programu.Dalej je to uz len a len na tebe a na tvojom studiu. Ako si pisal mas knihu tak zacal by som nou

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
brkosek
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
20. 2. 2007   #16
-
0
-

To sn3d:vítězství-moc díky program mi napsal "pokračujte stiskem jakékoliv klávesy!
Když to udělám ,a budu chtít psát nový program co dál?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Limbi
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
20. 2. 2007   #17
-
0
-

Nazdar,
pomoze mi niekto s tymto zadanim?
Implementujte triedu Set (množina), pričom množina obsahuje 0 alebo konečný počet prvkov pričom neobsahuje dva rovnaké prvky. Triedu implementujte pre prvky typu integer. Verejné metódy triedy budú:
a) Vytvorenie množiny
b) Pridanie prvku do množiny
c) Vybratie prvku z množiny
d) Očíslovanie prvkov v množine
e) Určenie prieniku dvoch množín
f) Určenie zjednotenia dvoch množín
g) Určenie rozdielu dvoch množín
vopred diky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
20. 2. 2007   #18
-
0
-

limbi zaloz si vlastni topic, takhle je tu pak bordel

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Podobná vlákna

Programování her v c/c++ — založil camre

Programovaní — založil joskoo

C# - programovani — založil Siembra

Programovani v C — založil silent

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý