ComboBox v programe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ComboBox v programe – Visual Basic – Fórum – Programujte.comComboBox v programe – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kotlas66670
Newbie
1. 7. 2014   #1
-
0
-

Ahoj

Potrebujem poradit...Mam program ktory dynamicky vytvara combobox a naplna ich informáciami. Potreboval by som udalost pri zmene hodnoty jednotlivého comboboxu ale neviem ako...

Nahlásit jako SPAM
IP: 159.51.236.–
Reklama
Reklama
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
1. 7. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
kotlas66670
Newbie
2. 7. 2014   #3
-
0
-

#2 p3can

Samozrejme ze som to skusal cez Google ale problem je ze to robim vo vb6 a comboboxe vytvaram dynamicky ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 159.51.236.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
2. 7. 2014   #4
-
0
-

no kdyz nenapises presne verzi VB a ani nedas ukazku kodu co je to ta "dynamicka" generace tak co jineho ti mam napsat.

praci s cb ve vb6 vcetne zjisteni na co si klikl je popsano v tutorialu http://www.vb6.us/…box-tutorial

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Zadrhel v programe — založil lacino88

Otvoriť v programe ... — založil mephi

Rada v programe c++ — založil koral000

Rada v programe c++ — založil koral000

POSTFIX,chyba v programe — založil bbeni

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý