Propojení Javascriptu s PHP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Propojení Javascriptu s PHP – PHP – Fórum – Programujte.comPropojení Javascriptu s PHP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Libor
~ Anonymní uživatel
90 příspěvků
13. 7. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, 

potřebuji propojit tento kod tvořený javascriptem s databází:

http://i.imgur.com/nmrrI9a.png

Ta 'data' musí být nějak propojený s databází. A s tím, že jeden řádek v databázi se rovná jeden řádek v 'data'. 

Nevím si s tím rady.    Děkuji moc za jakoukoliv radu! 

 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.160.–
Reklama
Reklama
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
13. 7. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.206.–
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
14. 7. 2014   #3
-
0
-

js: XMLHttpRequest
js: tez je mozne pouzit <img>, <script>, <iframe>
js jquery ajax: http://api.jquery.com/category/ajax/
js jquery json: http://api.jquery.com/jquery.getjson/
js json: http://www.json.org/js.html

Principialne to funguje tak, ze mas jakoby iframe, ktery ma visibility:hidden a zmenis jeho src
<iframe name="mujiframe" style="display:none;"></iframe>
<script>
ifr = document.getElementById('mujiframe');
ifr.onload = function () { alert(ifr.neco.getElementsByTagName('HTML][0].innerHTML);}
ifr.src = 'url';
</script>
Cili, i jquery vola funkci pres onload az po nacteni stranky. Nacteni nejakou dobu trva, takze, kdyz neco delas, tak kod programu musi pokracovat az v te funkci, proto je ten alert uvnitr function a ne pod radkem ifr.src = 'url';.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:d135:b4...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Propojení PHP a MS SQL — založil Cheeester

Propojeni SMS a PHP — založil cheeester

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý