Java s programem jsignpdf – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java s programem jsignpdf – Java – Fórum – Programujte.comJava s programem jsignpdf – Java – Fórum – Programujte.com

 

Anna
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
17. 7. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, prosím o pomoc.

INFO  Spouštím JSignPdf
INFO  Kontroluji cesty k vstupnímu a výstupnímu PDF souboru.
INFO  Použitý privátní klíč: Radomír Zeman
INFO  Načítám soukromý klíč z úložiště
INFO  Načítám certifikáty
INFO  Otevírám vstupní PDF: C:\Users\Anička\Desktop\moje zakázky\obal zpmz.pdf
INFO  Vytvářím výstupní PDF: C:\Users\Anička\Desktop\moje zakázky\obal zpmz_podep.pdf
INFO  Vytvářím podpis
INFO  Aktualizuji verzi PDF 1.4 -> 1.6
INFO  Nastavuji úroveň certifikace
INFO  Zpracovávám (může to chvíli zabrat) ...
INFO  Vytváření klienta pro TSA.
ERROR Během zpracování nastal problém
ExceptionConverter: java.net.ConnectException: Connection refused: connect
    at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
    at java.net.PlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source)
    at java.net.PlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source)
    at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
    at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
    at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
    at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source)
    at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
    at sun.net.www.http.HttpClient$4.run(Unknown Source)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at sun.net.www.http.HttpClient.privilegedOpenServer(Unknown Source)
    at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.<init>(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.New(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.connect(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getOutputStream(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getOutputStream(Unknown Source)
    at com.lowagie.text.pdf.TSAClientBouncyCastle.getTSAResponse(Unknown Source)
    at com.lowagie.text.pdf.TSAClientBouncyCastle.getTimeStampToken(Unknown Source)
    at com.lowagie.text.pdf.TSAClientBouncyCastle.getTimeStampToken(Unknown Source)
    at com.lowagie.text.pdf.PdfPKCS7.getEncodedPKCS7(Unknown Source)
    at net.sf.jsignpdf.SignerLogic.signFile(SignerLogic.java:375)
    at net.sf.jsignpdf.SignerLogic.run(SignerLogic.java:109)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
INFO  Konec: Vytváření podpisu selhalo

Vědel by mi někdo poradit v čem je problém. už se s tým trápim docela dlouho.

mám Windows 7, 64 bit system, nejnovější verzi javy a furt nechápu co to po mně chce.

Děkuji Anička

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.220.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
18. 7. 2014   #2
-
0
-

Zkus se radši obrátit na technickou podporu(technical support) daného programu jestli existuje. Toto fórum se věnuje problémům týkající se programování na úrovni zdrojového kódu. S takovými podklady(zadáním) to může být až na dny práce(vč. přeprogramování). Pochybuji, že někoho najdeš kdo by ti to zadarmo udělal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý