Ako submitnut form a neredirectovat – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ako submitnut form a neredirectovat – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAko submitnut form a neredirectovat – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
jano
~ Anonymní uživatel
85 příspěvků
20. 7. 2014   #1
-
0
-

ahoj prosim vas, potrebujem si spravit jednoduchu html kde odosielam form pomocou post metody. Avsak pri odoslani ma redirectne z localhost:8080 na localhost:8080/send. Ako docielim aby pri odosielani form ma redirectlo na rovnaku adrsu z kt. sa odosiela form resp nebude sa pri submitovani formi redirectovat? skusal som to googlit a nasiel som vela prispevkov avsak nejak tomu ani nerozumiem lebo mi nic nefunguje. Prosim poradte dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.81.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 7. 2014   #2
-
0
-

tak to posli na stejnou stranku.. tusim ze by to melo byt specifikovane v parametru action="" kam to ma jit (jen si to na spravnym miste musis odchytit...

a nebo jeste po odeslani muzes udelat redirect na tu puvodni stranku

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jano
~ Anonymní uživatel
85 příspěvků
20. 7. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
ano dakujem (ide to pomocou action=""), avsak ja mam taky problem ze na stranku sa dostanem pomocou metody get a ked submitujem formular tak mi vrati stranku z ktorej to odosielam avsak nieje vyrenderovana. vidim prazdnu stranku. Myslim si ze to asi preto lebo na stranku sa dostavam pomocou metody get a ked ma metoda psot redirectne na moju stranku tak ze preto mi ju nevyrenderuje ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.81.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 7. 2014   #4
-
0
-

parametry pro get si musis samozrejme zachovat.. idealne do ty action.. zalezi v cem to delas, ale prakticky ve vsem by to melo byt dostupny v nejaky promenny

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jano
~ Anonymní uživatel
85 příspěvků
20. 7. 2014   #5
-
0
-

#4 KIIV

nerozumiem ako mam kod:

 do action="" som skusal davat uz "?page=matching" alebo to nechal prazdne alebo tam dal "/" alebo "localhost:8080/" no napriek tomu ma neredirectuje spat a ak ano iba cez post metotu a aj to ako som vyssie spominal mi nenaloaduje stranku :( co mam hladat aby som tomu rozumel ako to implementovat?

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>test</title>
</head>
<body>
        <div>
            <form method="POST" action="" >
                <label>test1: </label> <input type="number" name="value1" /><br>
                <input type="submit" value="Send" />
            </form>
            
            <form method="GET" action="" >
                    <input type="number" name="value2"/><br>
                   <input type="submit" value="Submit"/>
            </form>
        </div>
    </div>
</body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.81.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
20. 7. 2014   #6
-
0
-

proste, kdyz mas   www.kdovico.cz/?…

tak v action musis mit aspon   ="?show=index&page=x"   pokud to chces taky zobrazit po postu...

nebo v getu mit  action="" ale pak mit  <intput type="hidden" name="show" value="index" /> a to druhy taky

jinak jeste me napada, ze bys mohl mit nejakej pakvil: jako po zpracovani zavolat exit nebo podobne (pokud je to generovany z nejakeho php nebo podobne)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 7. 2014   #7
-
0
-

<form>
<input type=text name=jmeno>
<input type=submit>
</form>
Kdyz vyplnis jmeno, kliknes odeslat, tak mas v $_GET['jmeno'] vyplnene jmeno. Pokud ho chces uchovat, tak si to uloz do session nebo do promenne. V pripade druheho formulare by to vypadalo takto, treba:
<form>
<input type=text name=jmeno value="<?php echo $_GET['jmeno'];?>"> NEBO
<input type=hidden name=jmeno value="<?php echo $_GET['jmeno'];?>"> NEBO
<input type=submit>
</form>
a v pripade odkazu zase
<input rel="nofollow" href=xxx.php?jmeno=<?php echo $_GET['jmeno'];?>> NEBO lepe cely radek pomoci php s overenim existence promenne

A jak se pouzivaji session najdes mezi priklady v manualu
http://cz1.php.net/…on-start.php
http://cz1.php.net/…examples.php
if (isset($_GET['jmeno'])) {echo '<input rel="nofollow" href=xxx.php?jmeno='.$_GET['jmeno'].'>';}

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:981e:7f...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
21. 7. 2014   #8
-
0
-

Super, cele to prehazelo a pridalo do kodu jakesi rel. Forum ma nejake errory! 

a v pripade odkazu zase
<a href=xxx.php?jmeno=<?php echo $_GET['jmeno'];?>> NEBO lepe cely radek pomoci php s overenim existence promenne
if (isset($_GET['jmeno'])) {echo '<a href=xxx.php?jmeno='.$_GET['jmeno'].'>';}

A jak se pouzivaji session najdes mezi priklady v manualu
http://cz1.php.net/…on-start.php
http://cz1.php.net/…examples.php
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:981e:7f...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý