Formulář – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Formulář – PHP – Fórum – Programujte.comFormulář – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Martin Beseda
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
26. 1. 2007   #1
-
0
-

Potřeboval bych na svoje stránky formulář (takovej ten jako napiš svůj mejl a zprávu, odeslat), jenze nechci pouzivat takove ty klienty jako Blueboard nebo weblight a taky nechci aby to šlo přes Outlook nebo Thunderbird... Prostě aby se to odeslalo jen z té stránky- napište mi tu PLS nějaký skript- pokud možno co nejrychleji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.0
Věrný člen
26. 1. 2007   #2
-
0
-

Jou, tak tomuto hovorim zufaly vykrik do tmy....

A kam sa to ma odoslat? Na mail? Na ten mail, ktory uvedies vo formulari? Na akom hostingu to mas? Podporuje PHP ?


PHP funkcia mail()
http://www.php.net/mail

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Radoslav Pala0
Super člen
26. 1. 2007   #3
-
0
-

a co tak google ? inak stiahni celkom sikovnu "triedu" PHPMailer: http://prdownloads.sourceforge.net/phpmailer/phpmailer-1.73.zip?download a pripad pozitia mas tu:

 require("class.phpmailer.php");


$mail = new PHPMailer();
$mail->CharSet = 'iso-8859-2'; // nastavení kodování e-mailu

$mail->IsSMTP(); // použijeme k odeslání e-mailu SMTP server
$mail->SMTPAuth = true; // je nutná SMTP autorizace
$mail->Host = 'smtp.zoznam.sk'; // adresa SMTP serveru
$mail->Username = 'novak'; // uživatelské jméno
$mail->Password = 'mojeheslo'; // uživatelské heslo

$mail->From = 'novak@php5.sk'; // e-mailová adresa odesílatele
$mail->FromName = "Petr Novák"; // celé jméno odesílatele
$mail->AddAddress('test@gmail.com'); // e-mailová adresa příjemce

$mail->Subject = 'První e-mail';
$mail->Body = 'Toto je první e-mail odeslaný pomocí knihovny PHPMailer!';
$mail->WordWrap = 50; // zalomení těla zprávy po 50 znacích

if(!$mail->Send()) {
echo 'Zpráva nebyla odeslána!';
echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
} else {
echo 'Zpráva byla úspěšně odeslána!';


Zdroj: http://www.php5.sk/?module=Default&action=FAQ

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
fqccazatki
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 8. 2007   #4
-
0
-

Hello! Good Site! Thanks you! krkjbatsqceq

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
szdjqzxwje
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 8. 2007   #5
-
0
-

Thanks for this site!
<a href='http://difc.lď˝?mlm.cn/'>http://difc.lxmlm.cn/</a>
<a href='http://re.qmtjx.cn/'>http://re.qmtjx.cn/</a>
<a href='http://ghh.yihjp.cn/'>http://ghh.yihjp.cn/</a>
<a href='http://sprlo.gkmte.cn/'>http://sprlo.gkmte.cn/</a>
<a href='http://tkypw.xoyln.cn/'>http://tkypw.xoyln.cn/</a>
<a href='http://vf.agqna.cn/'>http://vf.agqna.cn/</a>
<a href='http://hm.ď˝—dnin.cn/'>http://hm.wdnin.cn/</a>
<a href='http://c.qsmlx.cn/'>http://c.qsmlx.cn/</a>
<a href='http://piy.oqgpf.cn/'>http://piy.oqgpf.cn/</a>
<a href='http://viprv.pisď˝–p.cn/'>http://viprv.pisvp.cn/</a>
<a href='http://ryu.xoyln.cn/'>http://ryu.xoyln.cn/</a>
<a href='http://miqpl.nkhbm.cn/'>http://miqpl.nkhbm.cn/</a>
<a href='http://jk.lugď˝?k.cn/'>http://jk.lugxk.cn/</a>
<a href='http://hwvkl.oqgpf.cn/'>http://hwvkl.oqgpf.cn/</a>
<a href='http://airb.zeď˝”kc.cn/'>http://airb.zetkc.cn/</a>
<a href='http://jndji.gkmď˝”e.cn/'>http://jndji.gkmte.cn/</a>
<a href='http://arg.yihjď˝?.cn/'>http://arg.yihjp.cn/</a>
<a href='http://pe.wdnin.cn/'>http://pe.wdnin.cn/</a>
<a href='http://uqui.qmď˝”jx.cn/'>http://uqui.qmtjx.cn/</a>
<a href='http://btdh.fngpw.cn/'>http://btdh.fngpw.cn/</a>
<a href='http://hky.oď˝?phj.cn/'>http://hky.ocphj.cn/</a>
<a href='http://drinf.gkmď˝”e.cn/'>http://drinf.gkmte.cn/</a>
<a href='http://necga.ukaď˝”d.cn/'>http://necga.ukatd.cn/</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xesbzujxru
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 8. 2007   #6
-
0
-

Thanks for this site!
<a href='http://nyp.lugxk.cn/'>http://nyp.lugxk.cn/</a>
<a href='http://wlsx.nkhbm.cn/'>http://wlsx.nkhbm.cn/</a>
<a href='http://zzda.llifm.cn/'>http://zzda.llifm.cn/</a>
<a href='http://jibow.lugxk.cn/'>http://jibow.lugxk.cn/</a>
<a href='http://lwh.zeď˝”kc.cn/'>http://lwh.zetkc.cn/</a>
<a href='http://pm.llifm.cn/'>http://pm.llifm.cn/</a>
<a href='http://et.pisvď˝?.cn/'>http://et.pisvp.cn/</a>
<a href='http://s.qsmlx.cn/'>http://s.qsmlx.cn/</a>
<a href='http://edbl.gkmte.cn/'>http://edbl.gkmte.cn/</a>
<a href='http://vwi.hnkiď˝….cn/'>http://vwi.hnkie.cn/</a>
<a href='http://jmdr.ihlqi.cn/'>http://jmdr.ihlqi.cn/</a>
<a href='http://r.ihlqi.cn/'>http://r.ihlqi.cn/</a>
<a href='http://amjy.gkmte.cn/'>http://amjy.gkmte.cn/</a>
<a href='http://zomm.vxmzo.cn/'>http://zomm.vxmzo.cn/</a>
<a href='http://unod.vxmzo.cn/'>http://unod.vxmzo.cn/</a>
<a href='http://fu.pisvď˝?.cn/'>http://fu.pisvp.cn/</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xcntxgrycq
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 8. 2007   #7
-
0
-

Thanks for this site!
<a href='http://jlcqi.xoyln.cn/'>http://jlcqi.xoyln.cn/</a>
<a href='http://fyps.pisď˝–p.cn/'>http://fyps.pisvp.cn/</a>
<a href='http://npkdz.pisvp.cn/'>http://npkdz.pisvp.cn/</a>
<a href='http://l.pisvp.cn/'>http://l.pisvp.cn/</a>
<a href='http://v.llifm.cn/'>http://v.llifm.cn/</a>
<a href='http://mnyq.nkhbm.cn/'>http://mnyq.nkhbm.cn/</a>
<a href='http://ii.yihjp.cn/'>http://ii.yihjp.cn/</a>
<a href='http://auvlp.lugď˝?k.cn/'>http://auvlp.lugxk.cn/</a>
<a href='http://jr.zetkď˝?.cn/'>http://jr.zetkc.cn/</a>
<a href='http://ikkj.ihlqi.cn/'>http://ikkj.ihlqi.cn/</a>
<a href='http://l.hnkiď˝….cn/'>http://l.hnkie.cn/</a>
<a href='http://uvaen.pisvp.cn/'>http://uvaen.pisvp.cn/</a>
<a href='http://bemoj.hnkie.cn/'>http://bemoj.hnkie.cn/</a>
<a href='http://xceu.ocphj.cn/'>http://xceu.ocphj.cn/</a>
<a href='http://zuo.lugď˝?k.cn/'>http://zuo.lugxk.cn/</a>
<a href='http://gt.ď˝—dnin.cn/'>http://gt.wdnin.cn/</a>
<a href='http://mlcqw.gkmte.cn/'>http://mlcqw.gkmte.cn/</a>
<a href='http://dzx.xoyln.cn/'>http://dzx.xoyln.cn/</a>
<a href='http://w.qzgsz.cn/'>http://w.qzgsz.cn/</a>
<a href='http://lhkfn.ihlqi.cn/'>http://lhkfn.ihlqi.cn/</a>
<a href='http://ddc.xoyln.cn/'>http://ddc.xoyln.cn/</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Formulář — založil KiRoS

Formular — založil Ruda

Formulář — založil Martin Beseda

Formulář — založil KiRoS

Formular — založil Steve28

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý