Freeze?! – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Freeze?! – Python – Fórum – Programujte.comFreeze?! – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
20. 3. 2006   #1
-
0
-

Slyšeli jste už o nástroji jménem freee?Z knihy jsem vyčetl že se v tom dají tvořit *.exe soubory ale nic o tom jak.A proč ho nevyužíváte, nebo proč se nevyužívá?!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Vítězslav Titl0
Stálý člen
20. 3. 2006   #2
-
0
-

tady je něco málo: http://www.py.cz/VytvareniExeSouboru jinak zkus google a určitě toho najdeš dost:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Co říct? Nic, mluví příspěvky.
Farundel0
Super člen
20. 3. 2006   #3
-
0
-

Jo, slysel jsem o tom, ale jeste jsem to nikdy nepouzil...
ja pouzival py2exe a to navic jenom jednou, kdyz jsem se svoji mile chtel pochlubit programkem kterej jsem udelal a nechtel jsem ji rikat, aby si instalovala python ;o)

a proc se nepouziva...podle me tyhle veci nejsou az tak potreba, protoze vetsina lidi, co by se o programy v pythonu zajimala ho bude mit nainstalovanej

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
To follow the path:
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
hans0
Newbie
9. 4. 2006   #4
-
0
-

já používám py2exe a chci:
1)aby se když to udělám to exe nevytvořilo 400 souboru-nežloby to aby se udelala jedno exe o větší velikosti??
2)aby se když spouštím exe neobjevilo to černé okno
Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I like Gybu homesite:www.gybu.cz :D
geon0
Grafoman
10. 4. 2006   #5
-
0
-

1. ?lo - je to pops?no v dokuemntaci, ale zjednodu?en? ?e?eno, by m?lo sta?it python setup.py py2exe --bundle 1 - m? to ale bohu?el n?kdy pak exe se kousalo, nefungovalo. U? jsem to zkusil nah?sit jako bug.

Z?stane ti tam akor?t je?t? jeden soubor zip - ten je t?eba, osttan?ch si nemus?? v??mat.

Nebo zkusit pou??t Installer...

2. m?sto console=... nap??e? windows=...
Jinak p??ponu pyw asi zn?? - to je taky aby se ti neotev?ralo ?ern? okno ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
23. 5. 2006   #6
-
0
-

Dělám na programu využívajicí knihovnu PIL a když jsem to chtěl zkompilovat přes py2exe, ale nepovedlo se mi to:(Háže mi to pořád chybu, když to zkouším pustit Je nějaký způsob jak to zkompilovat?
tadyto mi normálně funguje:



from Tkinter import*
from PIL import Image, ImageTk
okno=Tk()
platno=Canvas()
platno.pack()

sobuor=Image.open('ParbaPovrchyhlina.bmp')
obrazek= ImageTk.PhotoImage(sobuor)

platno.create_image(10,10,image=obrazek)
mainloop()

ale kdy? to zkompiluji, tak mi to h?z? chybu:


Traceback (most recent call last):
File "omg.py", line 7, in ?
File "PILImage.pyc", line 1745, in open
IOError: cannot identify image file

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
23. 5. 2006   #7
-
0
-

http://starship.python.net/crew/theller/moin.cgi/PIL_20and_20py2exe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Voj??ek
~ Moderátor
0
Grafoman
23. 5. 2006   #8
-
0
-



from Tkinter import*
from PIL import Image, ImageTk
import PngImagePlugin
okno=Tk()
platno=Canvas()
platno.pack()
sobuor=Image.open('Parba\Povrchy\\hlina.bmp')
obrazek= ImageTk.PhotoImage(sobuor)
platno.create_image(10,10,image=obrazek)
Image._initialized=2
mainloop()

takle sem to pochopil, ale stejne to nefunguje
:((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
23. 5. 2006   #9
-
0
-

hele, já v tom moc nedělám, protože to vždy raději naisntaluji Python, pil a pywin a tyto problémy nemám.

Takže spíš jen budu hádat: proč importujes pngimage, když tam máš bmp obrázek?
máš v setup.py uveden ten *.bmp? Víc nevím :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
23. 5. 2006   #10
-
0
-

Bylo to tím Png <> Bmp ->DíK MOC
Já to taky normálně nedělám, ale nebudu dávat jako svatební dar program a instalačku pythona ne? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý