Ahoj, lidi! :)
Chtěl bych nejen znát váš názor na nápad na (myslím docela originální) nový portál, ale také poprosit o pomoc s jeho realizací. Nebudu chodit okolo horké kaše:
Jedná se zkrátka o stránku, kde každý týden bude vycházet jakýsi "časopis"/"kniha", říkejte si tomu jak chcete. Každopádně by měla obsahovat díla několika autorů (krátká, 4000-6000 slov - asi 10 A5), které budou pokračovat dalším dílem. Ten vyjde buď další týden, nebo měsíc v novém vydání tohohle "časopisu". Měl by se dát koupit za malou symbolickou cenu, například 30 Kč. Tím by se zajistil i podíl pro autory - koupí-li si "časopis" 300 lidí, autor dostane 450 Kč týdně, tedy asi 1800 měsíčně. Což není špatný přivýdělek. Kdyby si ho koupilo 3000 lidí, měl by 4500 Kč týdně, tedy 18 000 Kč měsíčně, což už je v podstatě víc než minimální mzda.
Zpočátku bych chtěl nápad ověřit v České Republice, později přejít do anglicky mluvících zemí, kde je mnohem více lidí, kteří by si "časopis" potencionálně koupili.
Co na to říkáte? Jaký z toho máte dojem? Koupili byste si ten "časopis" za uvedenou cenu? Měli byste zájem spolupracovat na vývoji? Byl bych rád, kdybych sám zastával funkci PHP programátora, není to ale vytesaný do kamene. Máte-li zájem, můžete napsat do komentářů, na můj email (akki.seat [zavináč] gmail.com), popřípadě skype (awer-graphic), kde ale bohužel nejsem moc často.
Díky, že jste dočetli můj příspěvek až sem a doufám, že jsem někoho zaujal. :)