Ahoj, obracím se o pomoc sem protože mi tu zatím pokaždé někdo dokázal poradit (z nějakého důvodu se mi neje přihlásit na můj účet tak jsem si udělal novej..)..
Problém spočívá v "InternetOpen()"
používám tuhle fci pro stahování souboru InternetOpen->InternetOpenUrl->InternetReadFile->WriteFile
ale nedaří se mi u ní nastavit "timedout", někdy ti trvá fakt věky než se to "probere"...
zkusil jsem "InternetSetOption(hInet, INTERNET_OPTION_CONNECT_TIMEOUT | INTERNET_OPTION_RECEIVE_TIMEOUT | INTERNET_OPTION_SEND_TIMEOUT, "100", 3);" podle návodu MSDN ale nějak to nemá účinek - tzn když se odpojím od netu, tak mi hned program pokračuje.. ale když jsem připojený do sítě ale nefunguje internet tak program vytuhne a prostě zůstane jen běžet v procesech..
a možná bych měl ještě dotaz na "HttpOpenRequestA", posílám pomocí toho "POST" na server, je možné nějak od serveru "obdržet" odpověď? řekněme že posílám request get na neco.com/requestban.php?ID=xxxxxx&reasson=YYYYYYYYYYY a chtěl bych aby program mohl přečíst odpověď od serveru "OK" a zobrazit jí..
podotknu že pracuji v pravěké verzi Visual Studia (6 - 1999 se service packem 6) :D :D