Cestina – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Cestina – PHP – Fórum – Programujte.comCestina – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
26. 1. 2007   #1
-
0
-

Pokud na stranku vypisu text z externiho souboru (.txt) pomoci prikazu <?php include ("nazev_souboru.txt"); ?>
nezobrazují se mi znaky ěščřžů. Meta tagy pro kodovani i pro cestinu mam v pořádku. Poradte co s tim pls :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
26. 1. 2007   #2
-
0
-

Mas stejne kodovani i v tom souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jakub0
Super člen
26. 1. 2007   #3
-
0
-

CommanderZ píše:#
# Mas stejne kodovani i v tom souboru?


Asi určitě ne. :) Zkus se na ten soubor mknout v nějakém editrou, který dokáže detekovat kódování nebo to myslím dokáží multibyte functions. Pak už bude stačit konvertování skrz buď iconv() nebo mb_convert_encoding() na příslušný charset.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
26. 1. 2007   #4
-
0
-

Zvladnout by to mel i notepad. Zkus vlezt do Format->Pismo a tam je polozka skript. Tak tam nastav stredoevropsky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

čestina? — založil Michal

Čeština v C++ — založil Pavel Szabo

Čeština v C++ — založil vdolek

S.w.i.n.e - čeština — založil ondy13

Konzole a čeština. — založil jisla

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý