Vyskladanie cisiel k vysledku – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyskladanie cisiel k vysledku – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVyskladanie cisiel k vysledku – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kotlas66670
Newbie
8. 8. 2014   #1
-
0
-

Potreboval by som poradit ako zapisat co najjednoduchsie kod ktory ma vyskladat pozadovane cislo z troch cisiel.Napr: Mam cislo 13 a cisla 2,5,7 z ktorych cislo 13 mam vyskladat.Dakujem za napad...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.69.–
Reklama
Reklama
pee-jay_cz0
Návštěvník
13. 8. 2014   #2
-
0
-

Celá čísla, počínaje jedničkou.

2 textboxy a tlačítko. 

Option Explicit

Private Sub cmd1_Click()

    Dim Total As Long
    Dim a As Long
    Dim b As Long
    Dim c As Long
    Dim ret As String
    Dim Count As Long

    Total = Val(txt1.Text)

    For a = 1 To Int(Total / 3)

        For b = a To Int((Total - a) / 2)

            c = Total - a - b
            Count = Count + 1

            If ret > "" Then ret = ret & vbCrLf
            ret = ret & "(" & Round(Count) & ".)" & " = " & Round(a) & ", " & Round(b) & ", " & Round(c) & "."
        Next b

    Next a

    txt2.Text = ret
    Me.Caption = "Èiselný rozklad (" & Round(Total) & ", " & Round(Count) & " rozkladù)"

End Sub


Zkoušel jsem 13 a furt mi nevychází těch 2, 5, 7. Asi jsem tam něco přehlíd :)

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
kotlas66670
Newbie
13. 8. 2014   #3
-
0
-

#2 pee-jay_cz
presne... Mne to take moc nevychadzalo ale len cca 3 cisla. Preto som to vyriesil ako novy form a uzivatel vidi len pozadovane cislo a ma 3 tlacidla (2,5,7) a stlaca dokial nema vyskadanu hodnotu....

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.61.–
pee-jay_cz0
Návštěvník
26. 8. 2014   #4
-
0
-

#3 kotlas6667
Jo, tak ja jsem to pochopil jinak, sorry za ty zmatky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Vytváranie čísiel — založil ArcaneBeam13

Spočítanie čísiel — založil street punk

Hadanie cisiel — založil Iva

Spočítanie čísiel — založil Robo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý