Hojte,
nabízím zdarma každému, kdo bude chtít free hosting webových stránek. Samozřejmostí je podpora PHP5, MySQL (po dohodě možnost i dalších "fičurek") a žádné reklamy. Velikost prostoru dohodou.
A oč se opravdu jedná a co chci na oplátku?
Nejedná se o žádný profi hosting. Spíš si představuji hostování nějakých testovacích stránek, pro odvážné i osobních, no, to je mi jedno.
Jde o to, že jsem studentem a rád bych se setkal s různými požadavky a zkusil si, jaké to je hostovat v "praxi".
Zatím nenabídnu nějaké extra funkce. V případě zájmu poskytnu IP adresu pro DNS záznamy u domény, můžu nastavit subdomény, poskytnu ftps přístup do adresáře webu (šifrovaný FTP přenos). Nějaké automatizované systémy snad někdy v budoucnu.
Zajímalo by mě, jaká bude mít má nabídka ohlas, tak se klidně ptejte, šiřte dál,... Nevím co k tomu dodat víc, každý nějak začínal, a mě tento začátek přijde jako fajn věc do úvodu problematiky správců serverů
btw: Nemám problém ani s hostováním menších projektů, spíš jde o to, že ikdyž se dostanu na server mimo domov, tak nemůžu garantovat rychlost řešení problému. S nějakým problémem se setkám poprvé a řešení bude otázkou třeba i hodiny. Hlavně nesedím za PC 24/7 jako podpora u profi hostingů .