Program ktory prebera data z ineho programu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program ktory prebera data z ineho programu – .NET – Fórum – Programujte.comProgram ktory prebera data z ineho programu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tayson0
Stálý člen
11. 8. 2014   #1
-
0
-

Zdravim Vas
Mam takyto problem. Existuje program v ktorom sa robia projekty. Samozrejme sa tieto projekty daju ulozit ale je tam strasne vela suborov. Chcel by som teda alebo potreboval ak si ten program spustim a nacitam projekt tak pomocou svojho nejakeho programu dostat nejake data von do svojho programu. Je take nieco mozne? dakujem za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Reklama
Reklama
Matěj Andrle+1
Grafoman
11. 8. 2014   #2
-
0
-

V .NET rozhodně ne... Máš několik možností - serializace, démon, anebo jít do C++/... S démonem (ve Woknech tomu říkají služba) bys jednoduše posílal data jako packety/... (to znamená číst je pak ze sběrnice/z portu/...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
Tayson0
Stálý člen
11. 8. 2014   #3
-
0
-

#2 Matěj Andrle
No to je dost zlozite co si tu popisal .... ale obidva programy su spustene na rovnakej ploche takze musi byt aj ine riesenie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
11. 8. 2014   #4
-
0
-

Ano - nedělat 2 různé aplikace, ale správně to objektově navrhnout! (vytvořit základnu knihoven a ty pak používat) Napadá mne jedině ukládat do tempu (mít vlákno, co bude pokukovat po souborech a při změně času změny tímto souborem nově naplní proměnné), anebo to přepsat... (Tak, neb abys aplikaci správně navrhl - vrstvil a udělal mini framework.) Kdybych viděl kód, jistě bych ti poradil, jak to správně navrhnout tak, aby to bylo co nejjednodušeji proveditelné...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
Tayson0
Stálý člen
11. 8. 2014   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
Ale ta aplikacia z ktorej chcem data tahat nie je vytvorena mnou robil ju niekto iny a mali by byt na internete nejake dll ktore by som si nacital do projektu a pouzil funkcie a tak by som to dostal lenze ja tie dll neviem najst a tak hladam inu moznost ako to spravit

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
11. 8. 2014   #6
-
0
-

No tak to potom je dobře navržené - přesně to jsem měl na mysli! Pak ti zbývá jen ta jediná možnost - sledovat soubor vláknem... (pokud vůbec nějaký výstup můžeš sledovat) Jako dostat se k proměnným v chráněném režimu není možné!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý