Pomoc s DLL – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s DLL – .NET – Fórum – Programujte.comPomoc s DLL – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tayson0
Stálý člen
12. 8. 2014   #1
-
0
-

Zdravim
Stiahol som si jednu .dll a cez referencie som si ju pridal do visual studia a mam vytvoreny vlastne form project. Pridal som si tlacidlo a pri stlaceni tlacidla vlastne potrebujem aby sa vykonal urcity kod v .dll. Pridal som si namespace a v podstate to funguje len sa tam nachadza trieda "SClass" ktoru potrebujem pouzit a nefunguje mi to.
Erro ktory vypisuje : Error 2 Interop type 'SLib.SClass' cannot be embedded. Use the applicable interface instead.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Reklama
Reklama
Řešení
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 8. 2014   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#1 Tayson
Existuje Google a dalších 200 000 možností jak prvně vyhledat existující řešení...

http://stackoverflow.com/questions/2483659/interop-type-cannot-be-embedded

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.185.–
Tayson0
Stálý člen
12. 8. 2014   #3
-
0
-

#2 Matěj Andrle
No uz som to nasiel ale co to znamena preco to musi byt false ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 8. 2014   #4
-
0
-

#3 Tayson
"For whatever reason, this assembly can't be embedded - but it sounds like that's not a problem for you. Just open the Properties tab for the assembly in Visual Studio 2010 and set "Embed Interop Types" to "False"."

Nemám slov!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.185.–
Tayson0
Stálý člen
12. 8. 2014   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
Ved to je jasne takto som spravil ide mi to ale chcem vediet dovod preco to tak musi byt

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 8. 2014   #6
-
0
-

#5 Tayson
"For whatever reason, this assembly can't be embedded"

Prostě tak je postavená...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.185.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
12. 8. 2014   #7
-
0
-

Me to prislo docela jasne popsane xD

Typically, in .Net 4 you just need to remove the 'Class' suffix and compile the code

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 71 hostů

Podobná vlákna

C# a dll — založil Grungy

Dll — založil paking

Dll — založil Tomass

DLL a c++ — založil Míra

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý