Nevalidní stránky – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevalidní stránky – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comNevalidní stránky – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #1
-
0
-

Když jsem psal svoje stránky, tak jsem zkontroloval z disku, zda jsou validní, ale když jsem je nahrál na net, tak najednou ne, jak je tohle možné?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 8. 2014   #2
-
0
-

#1 StihacCZ
Možné to je - ovšem dokud nebudeš konkrétní ty, nemohu být ani já...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.190.–
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #3
-
0
-

Tak jo, z mých stránek http://simonraichl.ic.cz si stáhni index.html a uploadni ho do validátoru, a řekne ti, že je validní, a když napíšeš adresu z netu, tak vypíše 12 chyb.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 8. 2014   #4
-
0
-

#3 StihacCZ
Musel bych tě zabít. Už jen ta grafika - ale kód předčí vše - mohu ti prosím stránky napsat správně - i když to třeba bude zbytečné? "Vítejte..." To vše tam nemá být. Kdyžtak mail: "matesax@gmail.com"

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.190.–
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
Mě teď nejde o design, ten chci ještě poladit, ale o těch 12 chyb, který při psaní nebyly a nejsou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #6
-
0
-

#4 Matěj Andrle
A navíc teď nemám moc času na stránky, a ještě nemám chuť je zatím upravovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 8. 2014   #7
-
0
-

#5 StihacCZ
Jak jsem psal - nikdy se nechci montovat do prasekódu. Chápu, že začínáš. Nic proti - máš tam však tolik zbytečností, chyb,... A napsat to správně od 0 zabere jen 8 minut!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.190.–
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #8
-
0
-

Jo, to máš pravdu s HTML a CSS začínám, protože jsem dělám v GM a občas v C# a Javě a dělal jsem v C.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Matěj Andrle+1
Grafoman
17. 8. 2014   #9
-
0
-

#8 StihacCZ
Napiš mi na mail, v krátkosti ti ukáži, jak na to. (ani já nemám čas) Sem pak můžeme hodit výsledek - ať se to uzavře. (uveden nahoře)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.190.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 8. 2014   #10
-
0
-

FF - nastroje - vyvoj webu - konzola
Neznámá vlastnost „-moz-box-shadow“.  Deklarace vynechána. styly.css:82
ReferenceError: assignment to undeclared variable Animation main.js:89

A pokud mas i plugin validator v prohlizeci, tak staci zobrazit zdrojovy kod Alt+shift+u.
17 - & misto & v href odkazu - 2x (ic lista)
28 - tagy uplne opacne </table></tr>
32 - neplatna kombinace tagu <p><h1> (h2)
35 - diky tomu vznika problem na radku s </p>
36, 40, 47, 55, 58a - viz 32, 35
48, 54, 57, 59 - button nema type
58b - neplatna kombinace tagu </p></p>
60 - neplatne uzavreni </p>
30, 50 - netusim, section jsem nikdy nepouzival, netusim, jaka pro to plati pravidla

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:54c2:70...–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
18. 8. 2014   #11
-
0
-

Az na ten 1MB obrazek, ktery by mohl mit tak 150k mi to neprijde tak spatne na nutnost predelani...

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:258:54c2:70...–
StihacCZ0
Newbie
18. 8. 2014   #12
-
0
-

#11 peter
Ono už je to předělaný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
StihacCZ0
Newbie
18. 8. 2014   #13
-
0
-

Vlákno tedy uzavírám

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

úprava stránky — založil marek_marik

Vnorene stranky??? — založil Matus

Parsovanie stranky — založil Martin

Tisk stránky — založil tomj

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý