Rozdil mezi Class a public class ??? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rozdil mezi Class a public class ??? – Java – Fórum – Programujte.comRozdil mezi Class a public class ??? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Luk4Senko0
Newbie
27. 1. 2007   #1
-
0
-

Jaky je rozdil mezi class JMENO a public class JMENO ??? Normalne pisu script s class JMENO a pak se kouknu na nejake priklady a tam je public class JMENO2...Je mi jasny ze pulic je verejny, tedy pristupny ze vsech mist scriptu ale me to pise errory, ze JMENO2 should be declared for JMENO2.java . Je mozny ze musim mit vytvoren soubor JMENO2.java ????

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Never give up ! Never stop believing !
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
27. 1. 2007   #2
-
0
-

jj

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Rudolf PECINOVSKY0
Návštěvník
30. 1. 2007   #3
-
0
-

Specifikace jazyka požaduje, aby zdrojový kód veřejných tříd, tj. tříd deklarovaných s modifikátorem přístupu

public
, byl uložen v souboru se stejným jménem jako je jméno třídy včetně velikosti písmen. To platí i pro widnows, která jinak na velikost písmen v názvech souborů nehledí.

Vzhledem k tomuto proavidlu je zřejmé, že každá veřejná třída musí mít vlastní zdrojový soubor.

Rozdíl je v tom, že třída, která není public, je viditelná pouze v rámci svého balíčku. Neveřejných tříd může být i několik v jednom souboru nebo mohou být "přibaleny" do souboru nějak veřejné třídy. Nicméně bych to nedoporučoval a i pro neveřejné třídy bych radil používat stejná pravidla, jako pro třídy veřejné.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý