Hledám timer pro android, který bych použil ke spuštění synchronizace SQLite s MySQL na webu? Už jsem koukal na AlarmClock, ale nevím, jestli je to to správné řešení.
Fórum › Java
Android timer pro synchronizaci s MySQL
shedule je implementovany priamo v android
ak potrebujes synchronizaciu a zaoberas sa otazkou energie tak porozmyslaj ci ti nestaci len kumulativna synchronizacia (ked sa nieco zmeni tak to server oznami androidu) ... mohol by si pri tom pouzit GCM ktory ti zaroven usetri data aj energiu a do urcitej miery aj spolahlivost prenosu a prekryvanie sprav (su tu obmedzenia ale pre bezne pouzitie vecsinou stacia ... funkcie sa daju obyst)
Přesnější popis: Programuji Databázi pro zaznamenávání objednávek-čistě terminál pro číšníka. Než vytvářet složité firemní sítě napadlo mě použít tablet jako terminál, jelikož mě to přijde více kompaktnější, než terminál+obrazovka. Tablet se o vše bude starat sám a nebudu muset programovat složitou aplikaci. MySQL bude na Synology DiskStation, bude sloužit čistě jen na zálohování dat 1x, 2x denně. Nechci udržovat stále spojení tablet MySQL. Na pár webech jsem se dočetl, že u tabletů zejména u těch levnějších je SQLite nestabilní, při případném zaseknutí tabletu může dojít ke ztrátě dat.
Z čehož vyplývá, že tablet bude neustále připojen, takže energii řešit nemusím.
ak by bola moznost ze sa data (uspesne zapisane) do databazy stratia tak to NIEJE databaza (aspon nie tak ako ju chapeme - RDBMS) http://en.wikipedia.org/wiki/ACID_transactions ... ak by som niekde cital ze sa data mozu 'stratit' z databazy tak si poriadne overim dovody preco to niekto tvrdi ... pravdepodobne to bude nasledok nespravneho testu/interpretacie vysledkov alebo nespravneho pochopenia/implementovania funkcie
protirecis si ... na jednej strane hovoris ze data z databazy miznu a nechces ukladat data na terminaly a pritom ho chces synchronizovat len raz za cas
myslim ze data posielane priebezne su ovela prijatelnejsia cesta vo vsetkych pripadoch ... pre buducu rozsiritelnost ... user experience (online access a zaroven nebude mat 'horuce chvilky' pri narazovom update) ... pre pripad vypadku (online access) ... pre server ...
Vyjádřil jsem se špatně. Tablet se zhroutí úplně, takže je to na reklamaci. To si nemůžu dovolit. I když výběrem dražšího tabletu od osvědčené značky se dá značně snížit riziko, ale pořád tu je. V tomhle ohledu je nejhorší značka Prestigio podle mé zkušenosti. Samozřejmě, že typ tabletu beru určitě v potaz!
Nechce se mi DiskStation držet pořád zapnuto, nevidím v tom důvod. Ano je pravda, že do budoucna je Ukládání dat na DiskStation lepší. Ale pro naše požadavky si myslím, že řešení: databáze v tabletu a zálohovaní na serveru, je dostačující. Jelikož Synology neběží 24 hodin denně. Spíš funguje wake-on-lan.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Android studio - timer — založil Borisek
Programovaní pro android — založil L123
Vývoj pro android — založil skodik.o
Hra pro android — založil dragon124
Vyvíjení aplikace pro iOS a Android — založil Darkhunter