Filtrování tabulky s jQuery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Filtrování tabulky s jQuery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comFiltrování tabulky s jQuery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

JacobCZ
~ Anonymní uživatel
46 příspěvků
27. 8. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, byl by prosímpěkně někdo z vás ochotný mi pomoct dát dohromady kód pro filtrování tabulky?

Tabulka vypadá takto:

<table class="table table-hover">
  <thead style="border-bottom: 2px solid #DDD;">
    <tr><td>Nadpis</td><td>Kolekce</td><td>Autor</td><td></td></tr>
  </thead>
  <tbody>
    <tr><td>0. Díl - Příprava</td><td>zaklady-html</td><td>jacobcz</td><td></td></tr>
    <tr><td>1. Díl - Kostra stránky</td><td>zaklady-html</td><td>jacobcz</td><td></td></tr>
    <tr><td>Testovací článek :D</td><td>articles</td><td>jacobcz</td><td></td></tr>
    <tr><td>Druhý článek muhehe</td><td>articles</td><td>jacobcz</td><td></td></tr>
    </tbody>
</table>

a já bych potřeboval pomocí textových polí filtrovat zvlášť každý sloupec, tzn, když do pole kolekce zadám "html" a do pole nadpis zadám "Kostra", zobrazí se mi jen druhý řádek atp.

Předem díky za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.11.–
Ericsko+3
Stálý člen
28. 8. 2014   #2
-
0
-

#1 JacobCZ
Da sa to riesit dvoma sposobmi:

1. Pri zmene filtra odosles asynchronny request a filtrovanie si urobis v backende
2. Vsetky data das do nejakeho JSON objektu a filtrujes na strane klienta

Zavisi od toho, kolko bude vstupnych dat, niekedy nema zmysel tahat vsetko do html, staci napr, prvu stranu a vsetko ostatne obstarat ajaxom.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý