Klikaci obrazek uvnitr inputu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Klikaci obrazek uvnitr inputu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comKlikaci obrazek uvnitr inputu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
28. 8. 2014   #1
-
0
-

Ahojky všichni,

Mám formular input type text v tomto inputu potrebuju obrazek na konci ktery bude spoustet urcity event (toggle)

Pokud to udelam klasicky css background-image nemuzu mit obrazek klikaci. Muzete mi nekdo poradit? :) dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.210.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
28. 8. 2014   #2
-
0
-

#1 Tomas
www.google.cz

<input type="image" src="ddd" />

a napíchnout submit. Či img a napíchnout click...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.180.–
Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
28. 8. 2014   #3
-
0
-

#2 Matěj Andrle
Ahoj  mám tech inputu nekolik pod sebou takze submit dat nemuzu aby se mi neodeslal formular navic do vnitrku toho inputu potrebuju psat text a obrazek ma byt jen na konci malinky "napoveda" ktera pri kliknuti rozvine napovedu

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.210.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
28. 8. 2014   #4
-
0
-

#3 Tomas
Znovu - napíchnout submit (a zastavit navrácením false), anebo napíchni click img tagu - problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.180.–
Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
28. 8. 2014   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
Muzes mi napsat nejakou ukazku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.210.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
28. 8. 2014   #6
-
0
-

#5 Tomas
 

<img alt="" src="" id="ddd" />

...

document.getElementById("ddd").onclick = function(){}


Co na tom nechápeš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.180.–
Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
28. 8. 2014   #7
-
0
-

#6 Matěj Andrle
Nepochopil jsem to protoze jsem to myslel jinak.

http://jsfiddle.net/zztgpasL/

mrkni na to prosimte.

Potrebuju aby po kliknuti na obrazek pod inputem vyjeli tri moznosti v jednom divu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.210.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
28. 8. 2014   #8
-
0
-

#7 Tomas
Ano - napíchni click! A pak dáš jen display: block... Před tím máš mít none. Anebo pokud to chceš i s CSS3 animací, tak dej overflow: hidden a měň pozici...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.180.–
DIPcom0
Duch
6. 10. 2014   #9
-
0
-

Problem je v tom že click funguje na prvky ale pozadi neni prvek jeto prostě pozadi.

tady maš funkčni: http://jsfiddle.net/zztgpasL/1/ 

Funguje to tak že ten obrazek je nadsazeny nad ten div pomoci absolutu a když na něj mačkneš tak pomoci jQuery přidam class active kterej je nastylovany dle potřeby. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.255.170.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Klikací mapa — založil geon

Klikaci mapa (?) — založil BigBear

Velkost INPUTu — založil marioff

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý