Hledání v souboru bez kompletního otevření – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hledání v souboru bez kompletního otevření – .NET – Fórum – Programujte.comHledání v souboru bez kompletního otevření – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen0
Super člen
1. 9. 2014   #1
-
0
-

Zdravím

mám otázku, co je rychlejší xx tisíc souborů a načítat je podle id.txt (třeba) nebo vytvořit jeden ssoubor velkej o dejme tomu 500mb a v něm hledat určitý ID? já jen, že by bylo docela náročný otevřít 500mb soubor a v něm hledat určitý id tk proto se ptám jestli jde nějak hledat v souboru bez kompletního otevření nebo tak něco aby to nebylo náročný na výkon (jde pak především o migraci na android) ale teď je hlavní to zprovoznit na PC. aale zae na druhou stranu xx tisic souboru to bych z nich nemohl udělat žádný součet třeba číssel apod apod (což beru jako velkou nevýhodu)

Děkuji za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.31.19.–
Reklama
Reklama
RomanZ
~ Anonymní uživatel
244 příspěvků
1. 9. 2014   #2
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Na tohle jsou databaze. Pracovat se soubory v takovem objemu, jaky zamyslis, nedoporucuji.

Taky bacha na limity souboroveho systemu, neni mozne mit neomezene mnozstvi podobne pojmenovanych souboru v jedne slozce.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.137.–
Mutagen0
Super člen
1. 9. 2014   #3
-
0
-

#2 RomanZ
To je ale to čeho se chci vyhnout nebo né jako vyhnout ale spíš jak to řešit v androidu nevim
 a v aplikaci na PC k progrmau ještě dodávat sql databázi? Jasně chápu, že to je nejlepší. Takže je v 3 bodu, ale tamto funguje nějak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Kit+11
Guru
1. 9. 2014   #4
-
0
-

#1 Mutagen
Pokud to chceš migrovat na Android, použij SQLite. Jednoduše pak překopíruješ jeden soubor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.132.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Mutagen0
Super člen
1. 9. 2014   #5
-
0
-

#4 Kit
Opravdu jo? Tak teda o tom popřemýšlím :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Kit+11
Guru
1. 9. 2014   #6
-
0
-

#5 Mutagen
Databázový soubor SQLite můžeš libovolně kopírovat mezi Windows, Linuxem a Androidem. Jen se nedá provozovat na sdíleném úložišti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.117.132.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Mutagen0
Super člen
1. 9. 2014   #7
-
0
-

#6 Kit
Super dík, tak nakonec teda vyhrála SQlite :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 54 hostů

Podobná vlákna

Otevření souboru — založil Pavel

Otevření souboru — založil Honza

Otevření souboru v C++ — založil turbo-snek

Otevření souboru — založil Tomass

Otevření souboru — založil dc195

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý