Zadavanie binarnych cisel – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zadavanie binarnych cisel – PHP – Fórum – Programujte.comZadavanie binarnych cisel – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
olgo0
Věrný člen
27. 1. 2007   #1
-
0
-

zdravim mam drobny sintaxalny problem v zdrojovom kode potrebujem priradit do premennej binarne cislo ale naviem aky ma mat prefix aby php pochopilo ze 10 neni desat ale dva. diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Reklama
Reklama
Jakub0
Super člen
27. 1. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #3
-
0
-

To D1ce: na to som samozrejme pozeral aj ja ale neni to bohvieco. chcel som pouzivat bitove masky v zaujme optimalizacie a binarne cisla pre prehladnost zapisu, tak to teraz azi zapisem v dec a pouzijem !komentare!. tou konverziou by som moc neziskal (mam ciklus s milionom iteracii a snazim sa ho stihnut vykonat pod 30 sec =:-)) dik za ochotu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Jakub0
Super člen
28. 1. 2007   #4
-
0
-

To olgo: Hledal jsem, ale nic jsem nenašel, akorát lze čísla zapisocat s prefixy 0x(hex) a 0(oct). Takže se budeš muset spokojit s tím, číslo bude vždycky číslo ať už ho zapíšeš jakoliv.

Btw. Co to je za šílený algoritmus psaný v php? :) Píši v php dost dlouho, ale ještě nikdy jsem nic takového kromě testů výkonnosti nepotřeboval, nechtělo by to switch na jiný třeba kompilovaný jazyk?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #5
-
0
-

To D1ce: cisla 0..1 000 000 hashovat md5() a ulozit do suboru.
problem je v tom ze kazda iterasia zapisuje do suboru (do dvoch) co je asi blbost. bolo by lepsie s toho postupne zlepiť dlhy string a ten potom vypisat.
ale s toho nemam dobri pocit ked ma vysledny subor 32 000 kb mat to v jednom stringu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
28. 1. 2007   #6
-
0
-

Tipuju - jses chytil toho md5 crackeru, ze jo :D

Co takhle na to pouzit databazi? Proc te tak pali tech 30 vterinTo sie neumis zvysit ten limit? Nebo to chces provozovat na freehostingu?

OT: Muj nejvyssi pocet opakovani v praxi byl zatim kolem 10000 (ale s tim jsem se zase setkal 2* :P Jednou to bylo stahovani info ze serveru z nemecka a druhe bylo parsovani megoveho textoveho souboru :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #7
-
0
-

Tipuju - jses chytil toho md5 crackeru, ze jo :D


=:-)

Co takhle na to pouzit databazi? Proc te tak pali tech 30 vterinTo sie neumis zvysit ten limit? Nebo to chces provozovat na freehostingu?


ano na freehostingu. zmenit limit je to najmnej ale zas neni moc dobre cakat na script 5 min preto sa snazim optimalizovat. db - doma ma mysql a neislo my to cez tcp/ip ci jak sa to vola tak ficim na named-pipes a neco mi hovori ze na server by to tak neslo. aj ked db by bola urcite rychlejsa.

To CommanderZ: a co tvoj md5 cracker? =:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
28. 1. 2007   #8
-
0
-

Len mi nejako uniká praktické využitie vlastniť databázu hashov. Alebo máš bohatú klientelu bažiacu po poznaní neznámeho reťazca? No dúfam, že mi to ozrejmíš!
Keby som si chcel vytvoriť takú banku odtlačkov, tak jedine pomocou databázy. Na localhoste by som generoval odtlačky a ukladal do DB a potom by som ich cez export/import preniesol na verejnú databázu (trebárs na ten freehosting).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Seznam čísel — založil Neznalkovy patalie

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý