C++/OpenGL - vložení Glaux – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++/OpenGL - vložení Glaux – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++/OpenGL - vložení Glaux – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
8. 9. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den prosím pomožte mi já nevim jak vložit do visual studia 2012 celou knihovnu Glaux

Glaux jsem si stáhl ale nevim jak ho dát do visual studia 2012

poradí mě někdo prosím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.244.–
muj skype je: dominikrozporka
Reklama
Reklama
8. 9. 2014   #2
-
0
-

Tak už mi někdo poradil na   jiným fóru

napsal mi následující:

Tools -> Options -> Projects -> Directories. Přidej tam adresář, kam jsi nakopíroval GLAux. Samozřejmě to také můžeš nakopírovat přímo k projektu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.244.–
muj skype je: dominikrozporka
8. 9. 2014   #3
-
0
-

aha tak nic udělal jsem screen obrazovky a nemám tam nic na co bych klikl abych mohl vložit ty soubory Glaux

prosím pomože mě někdo jak to   tam mám vložit?

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.244.–
muj skype je: dominikrozporka
9. 9. 2014   #4
-
0
-

Prosím pomožte mě někdo

to kam jsem psal na druhý fórum tak to  fórum nejde: http://www.dotnetforum.cz

tak mi prosím aspoň tady pomožte

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.244.–
muj skype je: dominikrozporka
9. 9. 2014   #5
-
0
-

Tak už jsem na to přišel našel jsem nakonec jednu stránku

a udělal jsem to takle:

Otevřel jsem si nějaký project nebo založil to    je jedno a klikl jsem v levo v prohlížeči na takoví ten francouzský klíč (Properties) a potom jsem klikl na Configuration properties a potom na VC++ Directories

klinul jsem na Include Directories a potom vpravo na takovou šipku dolů

a dal jsem edit a potom jsem klikl na takovou žlutou složku (New Line)

a vybral jsem složku s nakopírovanou knihovnou a dal jsem OK

to samí jsem udělal znovu ale né s Include Directories ale s Library Directories

potom jsem klikl na linker a potom na Input a potom do Additional Dependencies jsem připsal každou knihovnu a za kažou knihovnu jsem dal středník

Jinak nevim proč když to udělám přes tools tak mi tam píše tohle: http://programujte.com/storage/uzivatelske/2014/09/2014_09_08_22_35_20_000000_bez_nazvu_png.png

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.244.–
muj skype je: dominikrozporka
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

C++, OpenGL, SDL /// C++, OpenGL — založil Kolemjdouci

Vložení ID — založil savek

Vložení do DB — založil turbo-snek

Vlozeni HTML — založil Exquis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý