Extrakt dat – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Extrakt dat – .NET – Fórum – Programujte.comExtrakt dat – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tayson0
Stálý člen
10. 9. 2014   #1
-
0
-

Zdravim

Existuje nejaky program a ten program si pravdepodobne uklada data do databazy (sybase). Chcem sa ale opytat ci sa nejakym sposobom nemozem dostat k tym datam ci uz cez databazu alebo nejakym inym sposobom. Nasiel som jednu dll toho programu ale v podstate ma nepusti k tym datam co potrebujem iba nejake jednoduche veci spravovat. Tie data by som potreboval potom dostat do excelu. Dakujem za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Reklama
Reklama
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
10. 9. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
10. 9. 2014   #3
-
0
-

Jeste potrebujes driver pro Sybase, ten by asi mel byt, kdyz data pouziva ten program.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Tayson0
Stálý člen
10. 9. 2014   #4
-
0
-

#2 P
No lenze veci sa maju tak ze je to program v ktorom si vytvaram ucite projekty ktore ked si ulozim tak mi ulozi subory na disk s koncovkou .dbf ..... takze tie by som potreboval pootvarat a z nich dostat data aby som to nemusel prepisovat ale rovno by bolo dobre aby mi to ulozilo do excelu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
11. 9. 2014   #5
-
0
-

Tak proc proboha nenapises hned, ze se jedna o soubory .dbf a pises neco o sybase?

DBF lze otevrit primo Excelem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Tayson0
Stálý člen
11. 9. 2014   #6
-
0
-

#5 P
No ano ide to otvorit excelom a stiahol si aj program dbf reader lenze tam su len hatlaniny a ked je nieco zobrazene tak su tam indexy ... presiel som vsetky subory .dbf toho projektu no nenasiel som nic co by nasvedcovalo tomu co hladam .... musim asi nejaky iny sposob najst ako dostat tie data do excelue

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.149.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Stoj.dat + 20 = bezi.dat — založil Leopik

Obnova dat — založil JMM

*.dat subory — založil delphak

Vybírání dat z db — založil JannBaill

[C#] Vypis dat z while do c# — založil gledy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý