Zobrazení obsahu .txt souboru na webu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zobrazení obsahu .txt souboru na webu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comZobrazení obsahu .txt souboru na webu – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
27. 1. 2007   #1
-
0
-

Jaký je nejlepší způsob zobrazit obsah txt dokumentu ve webové stránce?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
27. 1. 2007   #2
-
0
-

Pres PHP, jinak se nekde muze snazit vnutit stazeni toho souboru.

EDIT: jak ho vlastne chces zobrazit? jako nekam primo do stranky nebo ho jen proste zobrazit do prohlizece?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
27. 1. 2007   #3
-
0
-

To CommanderZ: Chci ho zobrazit jako text přímo ve stránce.. Přes php to dělám <?php include ("nazev.txt"); ?> jenže se mi nezobrazujou znaky ě,č,ů .... meta tagy mam v pořádku, vubec nevim co s tim

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
27. 1. 2007   #4
-
0
-

Nebude problém v kódování toho txt souboru?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
27. 1. 2007   #5
-
0
-

To Phoenix:To ne zkusil jsem ANSI i ATF8 a nic :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
27. 1. 2007   #6
-
0
-

Zkus win-1250. A neni to nahodou UTF-8?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
28. 1. 2007   #8
-
0
-

To olgo: No zjistil sem že nejlepší řešení bude tam ty texty přidávat z databáze :-) Jenže se mi problém vrátil - české znaky opět nefungují :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
28. 1. 2007   #9
-
0
-

Jak je vidis v phpmyadminu? (jestli ho mas)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
neimenuje0
Návštěvník
3. 9. 2007   #10
-
0
-

Po připojení do databáze proveď příkaz:

@mysql_query("SET NAMES CP1250");

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý