V CMS PHP-Fusion verze 7.02. chci přidat do Administrační sekce/Obsah/Novinky dvě zatržítka navíc (pod zatržítko "povolit komentáře"). Chtěl bych to zavést pro označování Novinek psaných pro začatečníky "lama" a pokročilé "expert" v podobě malých ikonek. Jde o soubor na cestě: /administration/news.php. Má to fungovat tak, že když se v editoru Novinek klikne třeba na zatržítko "lama", po uložení celého článku se pod článkem objeví ikonka "lama". Totéž při aktivaci druhé ikonky "expert".
Přehled použitých souborů:
/administration/news.php zde je editace Novinek (článků) kde jsou i zatržítka
/locale/Czech/admin/news.php zde je návaznost na vytvoření tlačítek (radio) s názvy
/news.php - soubor zobrazuje celou Novinku (článek)
/images/lama.gif, expert.gif - ikonky
1/ První krok se mně podařil. Zatržítka se pod článkem zobrazují. Návaznost je na locale cestou : /locale/Czech/admin/news.php (locale442,locale444).
echo "<label> <input type = 'checkbox' name = 'news_lama' value = 'yes'". $ news_lama. "/>". $ locale ['442']. "</ label> \ n";
echo "<label> <input type = 'checkbox' name = 'news_expert' value = 'yes'". $ news_expert. "/>". $ locale [' 444 ']. "</ label>';
2/ Nyní se mně však nedaří zobrazování (vykonání) zatržítek, aby se ikonky obrázků "lama.gif" a "expert.gif" zobrazily dole na konci souboru článků Novinek news.php. Neměl bych to dále řešit pomocí
echo "<input type='hidden' name='lama.gif' value='".$news_image_lama.gif."' />\n";
...zatím se mi to nedaří, pač nevím přesně, zda je postup OK.
Budu vděčný za každý nápad.
Díky!