Tabulky – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tabulky – MySQL – Fórum – Programujte.comTabulky – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

matouch
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
27. 1. 2007   #1
-
0
-

Kdyz si pomoci mysql generuji menu, chci, aby se kazda polozka davala do sve vlastni bunky, coz se mi nedari.

<html>
<head>
<title>http://www.pcaktuality.xf.cz</title>
<link rel="stylesheet" href="mainstyle.css" type="text/css">
</head>
<body>
<?php
$link = mysql_connect("localhost", "root", "root") or die ("Nepovedlo se pripojit");
$db = mysql_select_db("pcaktuality", $link) or die ("Nepovedlo se pripojit k tabulkam");
$query = "select * from menu order by ID";
$result = mysql_query($query, $link) or die ("Chyba databáze. Nepodařilo se vybrat dotaz.");
echo "<table id=\"levy_sloupec\" bgcolor=\"darkorange\">";
while ($row=mysql_fetch_array($result))
echo "<tr><td onmouseover=\"this.style.background='orange'\" onmouseout=\"this.style.background='darkorange'\">".$row["polozka_menu_1"]."</td></tr>";
echo "<tr><td onmouseover=\"this.style.background='orange'\" onmouseout=\"this.style.background='darkorange'\">".$row["polozka_menu_2"]."</td></tr>";
echo "</table>";
mysql_free_result($result);
mysql_close();
?>
</body>
</html>

Vysledekem je jedna velka bunka :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
27. 1. 2007   #2
-
0
-

Netuším jak se jmenují sloupce, ale pokud tak, jaks je nazval ta by mělo fachat:



<html>
<head>
<title> http://www.pcaktuality.xf.cz
</title>
<link rel="stylesheet" href="mainstyle.css" type="text/css">
</head>
<body>
<?php
$link = mysql_connect('localhost', 'root', 'root') or die ('Nepovedlo se pripojit');
$db = mysql_select_db("pcaktuality", $link) or die ('Nepovedlo se pripojit k tabulkam');

$query = 'select * from menu order by ID';
$result = mysql_query($query, $link) or die ('Chyba databáze. Nepodařilo se vybrat dotaz.');
?>
<table id="levy_sloupec" bgcolor="darkorange">
<?php
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
echo ' <tr><td onmouseover="this.style.background=\'orange\'" onmouseout="this.style.background=\'darkorange\'">'.$row['polozka_menu_1'].'</td></tr>'."\n";
echo ' <tr><td onmouseover="this.style.background=\'orange\'" onmouseout="this.style.background=\'darkorange\'">'.$row['polozka_menu_2'].'</td></tr>'."\n";
}
?>
</table>
<?php
mysql_free_result($result);
?>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý