Formulář-ztracená data – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Formulář-ztracená data – PHP – Fórum – Programujte.comFormulář-ztracená data – PHP – Fórum – Programujte.com

 

ololol0
Newbie
27. 1. 2007   #1
-
0
-

Potřebuju poradit, pokud mám vyplněný formulář ještě neodeslaný a kliknu např. pro zvětšení náhledu obrázku v tom samém okně, ne v samostatném , a potom dám
javascript:history.back() tzn. zpět na ten formulář a data jsou ztracená.
Uživatel by musel vyplňovat znovu.

Dá se to řešit nějakým uloženám do proměnných ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
27. 1. 2007   #2
-
0
-

Jak bys chtěl proboha ukládat ještě neodeslaná data? Jedině že bys zkrz JS odchytával to co uživatel dělá a postupně odesílal AJAX(em) na server. Je to ale dost velká zátěž, takže bych spíš uživatele jen upozornil a v Opeře funguje na vrácení obsahu pole ctrl+z.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
ololol0
Newbie
27. 1. 2007   #3
-
0
-

Nojo, to je dobře že to není standardní.

Já bych ten obrázek klidně otevíral přes window.open v samostatném okně,
ale pak mě zase ten kód bude u uživatele blokovat nějaký Firewall např KERIO,
když ho má někdo tak nastavený.
Nebo to je blbost ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
28. 1. 2007   #4
-
0
-

ololol píše:#
# Já bych ten obrázek klidně otevíral přes window.open v samostatném okně, #
#ale pak mě zase ten kód bude u uživatele blokovat nějaký Firewall např KERIO


Když otevřeš nové okno pomocí window.open(...) na události onclick, tak KERIO nic neblokuje, tedy alespoň mně ne. Jinak by možná stačilo JS potvzovací dialog pokud ve formuláři něco je nebo u odkazu dát pokud nejedeš na xHTML target="_blank".

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý