Každý string ze smyčky má svůj vlastní div se stejným class – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Každý string ze smyčky má svůj vlastní div se stejným class – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comKaždý string ze smyčky má svůj vlastní div se stejným class – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #1
-
0
-

   

var objekt = {
			jedna:"Jednicka",
			dva:"Dvojka",
			tri:"Trojka"
			}


for( x in objekt){
	var c = objekt[x];
	document.write(c + "</br>");
}

Potřebuji aby každé document.write vytvořilo nový div.

Předem děkuji za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #2
-
0
-

myslis jako  document.write("<div>"+c+"</div>"); ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #3
-
0
-

#2 KIIV
To jsem zkoušel ale nezobrazí se mi žádný div(ani text).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #4
-
0
-

tak updatuj nejakej prvek pres innerHTML nebo neco takovyho ... sem uz takovy veci resil spis v jquery nez takhle v cistym js

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #5
-
0
-

#4 KIIV
To jsem zkoušel ale nic.

Může se zeptat na návrh konkrétního řešení např. v jQuery?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #6
-
0
-

http://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_lib_jquery

pridej si tam do <script>

document.write("<div>tralala</div><div>lalala</div>");

a funguje to normalne

Takze byt tebou, otevru konzoli s chybama a mrknu na to

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #7
-
0
-

#6 KIIV
Já jsme to spíš myslel tak že chci vypsat všechny prvky z objektu a aby se ke každému slovu vytvořil nový div abych jich nemusel vypisovat třeba 20.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #8
-
0
-

#7 Jan
i ten tvuj kod funguje .. i s tim  "<div>"+c+"</div>"

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #9
-
0
-

#8 KIIV
Mám to takhle  

.druhy{
		color:#FF0000;
		font-size:40px;
		margin:auto;
		width:100px;
		height:100px;
		background-color:#B8435B;
		}

var objekt = {
			jedna:"Jednicka",
			dva:"Dvojka",
			tri:"Trojka"
			}


			for( x in objekt){
				var c = objekt[x];
				document.write("<div class="druhy">"+c+"</div>");
			}

Mám to takhle a nefunguje mi to

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #10
-
0
-

to mas uvnitr css?

+ zapnout mozek:


document.write("<div class="druhy">"+c+"</div>");
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #11
-
0
-

#10 KIIV
Samozřejmě to mám rozdělené

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #12
-
0
-

#11 Jan
furt plati zapnout jscript debuger ... ma to minimalne firefox...

a pak moozna uvidis tu fatalni chybu, co sem zvyraznil a podtrhl v predchozim prispevku (ikdyz to tam bylo teda pridany jako edit)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #13
-
0
-

#12 KIIV
Ach ty uvozovky :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
26. 9. 2014   #14
-
0
-

#13 Jan
Jinak díky za rady :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
26. 9. 2014   #15
-
0
-

#14 Jan
kdybys to sem dal rovnou tak, jak ti to nefungovalo, tak by to bylo rychlejsi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý